MalgWroclaw pisze:ojtam profanacja zaraz. Przecież mi tego nie dawała, sama piła, to co mi tam.
Może lubiła bardzo słodkie wino a takiego w sprzedaży nie ma.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:ojtam profanacja zaraz. Przecież mi tego nie dawała, sama piła, to co mi tam.
Moli25 pisze:Ja lubię słodkie wino!
A mam dwa szczególnie przeze mnie lubiane i racze się nimi czasami....
Ewcia udanego 2018! Żebyś była zdrowa. Żeby dziewczyny były szczęśliwe i Twoi rodzice nie zmagali się z chorobami
Ziemosław pisze:Dyktatura pisze:Moja teściowa też słodzi wino.
Wychodzę z założenia, że jak komuś nie smakuje to niech nie pije zamiast psuć, zaiste, dobry trunek.
Mój teść do miseczki rosołu wlewa pół buteleczki maggi...
aannee99 pisze:Witam w Nowym Roku![]()
Widziałam zdjęcia dziewczynek,cudne są. Widziałam również bardzo ładny kwiatekfiranki choć nie u Ciebie w domku,to bardzo ładne - gdzie kupowałaś?. Ja szukam czegoś totalnie gładkiego, lejącego się,do pokoju Wiki. A komoda świetna!. Lubię białe meble, większość u nas w tym kolorze właśnie jest
Ewa L. pisze:Ziemosław pisze:Dyktatura pisze:Moja teściowa też słodzi wino.
Wychodzę z założenia, że jak komuś nie smakuje to niech nie pije zamiast psuć, zaiste, dobry trunek.
Ja też do każdej zupy leję maggi.
Ziemosław pisze:Ewa L. pisze:Ziemosław pisze:Dyktatura pisze:Moja teściowa też słodzi wino.
Ja też do każdej zupy leję maggi.
Ale nie aż tyle na pewno
wiesiaczek1 pisze:Ewa , czy jest u Ciebie wino Mogen Dawid
Ziemosław pisze:Dyktatura pisze:Moja teściowa też słodzi wino.
MaryLux pisze:Ziemosław pisze:Dyktatura pisze:Moja teściowa też słodzi wino.
Nie jestem o wiele lepsza
MB&Ofelia pisze:Maggi nie używam, przeczytałam skład i się lekko przeraziłam. Sama chemia (tylko w niektórych jakiś promil ekstraktu z lubczyku).
wiesiaczek1 pisze:Ewa , czy jest u Ciebie wino Mogen Dawid
Moli25 pisze:wiesiaczek1 pisze:Ewa , czy jest u Ciebie wino Mogen Dawid
W Dino jest!! W Tesco jest!! W Auchan jest!!
Najlepsze pomegranate
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 23 gości