Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 44 !

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 01, 2018 11:02 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

Czy u was też o północy zawiesiły się telefony ? O 23.57 zadzwoniła do mnie koleżanka z życzeniami to jeszcze z nią chwilkę rozmawiałam a gdy po północy chciałam zadzwonić do rodziców mój telefon zamilkł i zamiast sieci wyświetliło się ,że tylko połączenia alarmowe.
Bardzo długo w nocy siedziałam i poszłam właściwie spać po 5 koło 6 rano. Zaczęłam od Sylwestra w Polsacie z Katowic od 20.00 do 1.00 . Despacito po ślunsku po prostu mnie urzekło. Potem po Katowicach przeniosłam się na Narodowy do Warszawy . Gdy skończyło się o 3.00 na Rozrywce trafiłam na Kabaret Paranienormalnych i Mariolkę. Później jak to się skończyło to załapałam się na Sylwester Marzeń w Zakopanem . Tam już przysypiałam i tak naprawdę to nawet nie wiem kiedy się skończyło.
W międzyczasie złożyłam wszystkim życzenia, zakończyłam stary konkurs i podliczyłam głosy , rozpisałam nowy, porobiłam do niego dwa banerki do wyboru więc rok zaczęłam pracowicie. :mrgreen:
Od wczorajszego wieczora sączyłam lampkę wina. Tak, tak..... :mrgreen: kupiłam sobie na Sylwestra butelkę wina Gato Negro oczywiście. Ponieważ strasznie dawno nie piłam alkoholu jakiegokolwiek więc wino mi też średnio wchodziło - odzwyczaiłam się . Ale gdy o północy dolałam do wina trochę Pepsi by mieć bąbelki tak mi zasmakowało ,że do rana wypiłam całą butelkę wina :ryk: :ryk: :ryk:
Aż cud ,że dziś kaca nie mam. :smiech3: :smiech3: :smiech3:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon sty 01, 2018 11:10 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

wino z pepsi 8O
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon sty 01, 2018 11:40 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

Telefon mi się nie zawiesił, równo o północy gadałyśmy z MaryLux.
Ewciu, cała butelka wina? :strach:
Mi jakoś procenty wczoraj nie podchodziły, raptem wysączyłam jednego reddsa.
Nie wiem co moje pannice robiły w nocy, bo obie właśnie odsypiają 8O
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pon sty 01, 2018 11:47 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

MalgWroclaw pisze:wino z pepsi 8O

No wino z pepsi :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon sty 01, 2018 11:50 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

Ewa L. pisze:

no to pobalowałaś :piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon sty 01, 2018 11:53 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

MB&Ofelia pisze:Telefon mi się nie zawiesił, równo o północy gadałyśmy z MaryLux.

Ja przez 3 min. rozmawiałam z koleżanką i na tym koniec.
No cala butelka i dziś nic mi nie jest oprócz niewyspania.
Moje się bały wystrzałów. Jak gdzieś pod oknami huknęło to Pola w ucieczce tak rąbnęła w drzwi bo nie wyrobiła na zakręcie ,że myślałam ,że mi szybę w drzwiach wybije albo lustro w szafie.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon sty 01, 2018 11:54 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:

no to pobalowałaś :piwa: :piwa: :piwa:

Jak nigdy.
Pewnie dlatego jeszcze nowy konkurs zrobiłam. Widziałam ,że byłaś. :D
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon sty 01, 2018 11:55 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

Ewa L. pisze:
MB&Ofelia pisze:Telefon mi się nie zawiesił, równo o północy gadałyśmy z MaryLux.

Moje się bały wystrzałów. Jak gdzieś pod oknami huknęło to Pola w ucieczce tak rąbnęła w drzwi bo nie wyrobiła na zakręcie ,że myślałam ,że mi szybę w drzwiach wybije albo lustro w szafie.

po dobrym winie nie ma kaca
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon sty 01, 2018 11:56 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:

po dobrym winie nie ma kaca

Gato Negro miałam.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon sty 01, 2018 12:01 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

Oczy to mi prawie wyskoczyly! Az nie wierze co czytam - kupilas wino i do tego je wypilas cale???? Z ALKOHOLEM? nie no, gratuluję :mrgreen:

Co to za Despacito po slasku? Bylo takie? Tez ogladalam i nie widzialam, ale może akurat przeskakiwalam na inne kanaly ;)
Ominelam w ogole Despacito a czekalam :/

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :D
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon sty 01, 2018 12:03 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

Wczoraj dziewczyny nawet nie bardzo miały ochotę na jedzenie. Zjadły tyle o ile a reszta została. Dziś zdecydowanie bardziej apetyty dopisały bo zarówno Pola jak i Zuzia po 2/4 saszetki i puszeczki zjadły w tym Pola wylizała cały swój sosik.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon sty 01, 2018 12:13 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

klaudiafj pisze:Oczy to mi prawie wyskoczyly! Az nie wierze co czytam - kupilas wino i do tego je wypilas cale???? Z ALKOHOLEM? nie no, gratuluję :mrgreen:

Co to za Despacito po slasku? Bylo takie? Tez ogladalam i nie widzialam, ale może akurat przeskakiwalam na inne kanaly ;)
Ominelam w ogole Despacito a czekalam :/

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :D

To nie tak ,że miałam problem z alkoholem i dlatego przestałam pić bo tak wiele osób sobie tłumaczy jak mówię ,że od iluś lat nie piję alkoholu. Kiedyś piłam ( w swoim życiu nawet trzy razy się upiłam tak ,że urwał mi się film ) jednak przestałam pić gdy zaczęłam mieć kłopoty zdrowotne takie jak ciśnienie, częste bóle głowy które z czasem przerodziły się w ostre migreny. Doszłam do wniosku ,że skoro po lampce wina czy kieliszku wódki źle się czuję więc po co pić by później walczyć np. z bólem głowy.
Kupiłam butelkę w ostatni dzień pracy. Wczoraj za to po prostu miałam ochotę na wino. Zapomniałam już jak smakuje i tak sączyłam je bez przekonania ale jak dolałam do niego troszkę pepsi to okazało się przepyszne i wytrąbiłam butlę.
Co do Despacito po ślunsku to są u wos tako trzy frele .....które śpiewają ten utwór po śląsku . I właśnie wczoraj w Katowicach też były.
tu masz https://www.youtube.com/watch?v=wlgBXcYx1gI Dejta cicho - taki ma tytuł. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon sty 01, 2018 12:20 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

Moja koleżanka słynęła z tego, że nie wypiła lampki wina, póki go porządnie nie posłodziła. Normalnie, cukrem, jak herbatę
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon sty 01, 2018 12:23 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

MalgWroclaw pisze:Moja koleżanka słynęła z tego, że nie wypiła lampki wina, póki go porządnie nie posłodziła. Normalnie, cukrem, jak herbatę

O popatrz .
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon sty 01, 2018 12:25 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz

Przeciez wiem czemu nie pijesz alko ;)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

[poprzednia][następna]