Ewa L. pisze:Teraz vege w modzie to strzel mu pani sojowego schaba albo ryby na niby z wodorostów - nawet nie pozna
Pani jak on kapusty do pyska nie weźmie a co dopiero te wodowzrosty!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Teraz vege w modzie to strzel mu pani sojowego schaba albo ryby na niby z wodorostów - nawet nie pozna
Ziemosław pisze:Ewa L. pisze:Teraz vege w modzie to strzel mu pani sojowego schaba albo ryby na niby z wodorostów - nawet nie pozna
Pani jak on kapusty do pyska nie weźmie a co dopiero te wodowzrosty!![]()
Ewa L. pisze: ciasteczka francuskie z mmmsami
Ziemosław pisze:Ewa L. pisze: ciasteczka francuskie z mmmsami
![]()
![]()
![]()
![]()
Ewa L. pisze:Ziemosław pisze:Ewa L. pisze: ciasteczka francuskie z mmmsami
![]()
![]()
![]()
![]()
W prawdzie w święta ciastu termin się skończył ale na surowo go nie jem a poza tym w lodówce cały czas leży.
Ewa L. pisze:Wczoraj poszłam spać ......a właściwie to dzisiaj bo było kole 2 w nocy - jesienią a obudziłam się zimą. Człowiek to jednak za długo śpi![]()
![]()
Naszykowałam przed pójściem spać pralkę ( opóźniony start ) tak żeby o 5 zaczęło się pranie. Po 8 obudziło mnie jej piskanie ,że zakończyła pracę. Tak więc dzień zaczął mi się pracowicie. Dziewczyny dostały śniadanko, zrobiłam sobie i też zjadłam potem kawusia, lekusie i do roboty. Powiesiłam pranko, zaraz idę epek umyć i niech schnie bo ja mam jeszcze w planie upiec ciasteczka francuskie z mmmsami ( mama przed świętami kupiła ciasto francuskie i w końcu nic z niego nie zrobiła ) i zrobić klopsiki w sosie bolońskim do makaronu i zanieść rodzicom.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Wczoraj poszłam spać ......a właściwie to dzisiaj bo było kole 2 w nocy - jesienią a obudziłam się zimą. Człowiek to jednak za długo śpi![]()
![]()
Naszykowałam przed pójściem spać pralkę ( opóźniony start ) tak żeby o 5 zaczęło się pranie. Po 8 obudziło mnie jej piskanie ,że zakończyła pracę. Tak więc dzień zaczął mi się pracowicie. Dziewczyny dostały śniadanko, zrobiłam sobie i też zjadłam potem kawusia, lekusie i do roboty. Powiesiłam pranko, zaraz idę epek umyć i niech schnie bo ja mam jeszcze w planie upiec ciasteczka francuskie z mmmsami ( mama przed świętami kupiła ciasto francuskie i w końcu nic z niego nie zrobiła ) i zrobić klopsiki w sosie bolońskim do makaronu i zanieść rodzicom.
a co to za ciasteczka? wyślesz mmsy do ciasta?
Ziemosław pisze:Ewa L. pisze:Ziemosław pisze:Ewa L. pisze: ciasteczka francuskie z mmmsami
![]()
![]()
![]()
![]()
W prawdzie w święta ciastu termin się skończył ale na surowo go nie jem a poza tym w lodówce cały czas leży.
Ja często mam ochotę na coś z ciasta francuskiego ale mój Michał tego nie cierpi
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Wczoraj poszłam spać ......a właściwie to dzisiaj bo było kole 2 w nocy - jesienią a obudziłam się zimą. Człowiek to jednak za długo śpi![]()
![]()
M&M te od " żółty pakuj się do miski "
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Wczoraj poszłam spać ......a właściwie to dzisiaj bo było kole 2 w nocy - jesienią a obudziłam się zimą. Człowiek to jednak za długo śpi![]()
![]()
M&M te od " żółty pakuj się do miski "
i co? zawiniesz je w ciasto?
śmieje się, ale nie znam tego przepisu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, puszatek i 20 gości