zuza pisze:No nie wierze![]()
To ten sam kot, co sie tak bal zamknietych drzwi?
Ano

Pół roku zajęło mu zrozumienie, że nie zrobimy mu krzywdy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zuza pisze:No nie wierze![]()
To ten sam kot, co sie tak bal zamknietych drzwi?
AYO pisze:Dopiero na tej fotce widać, przez porównanie, jaka ona jest WIELKA
ewkkrem pisze:JoasiuS. Czy mogę jeszcze zamówić kalendarz. Może do mnie dojść nawet w lutym. Moja Duża zna realia drukarni. Była przez wiele lat grafikiem komputerowym i p.o.kierownikiem drukarni. Byłbym zainteresowany dwoma.
ewkkrem pisze:Jeżeli się zgodzisz to życzę sobie by mój zakup poszedł dla Lolka
ewkkrem pisze:Wszystkie koty piękne ale szczególne względy dla Kropki.
Przepraszam, że tak późno, ale dopiero dzisiaj odkryłem Twój wątek.
Drops.
JoasiaS pisze:ewkkrem pisze:JoasiuS. Czy mogę jeszcze zamówić kalendarz. Może do mnie dojść nawet w lutym. Moja Duża zna realia drukarni. Była przez wiele lat grafikiem komputerowym i p.o.kierownikiem drukarni. Byłbym zainteresowany dwoma.
Drogi Dropsie, jeżeli faktycznie możesz poczekać do początku stycznia, to owszem możesz jeszcze zamówić dwa kalendarze![]()
Zaraz wyślę pv w tej sprawie
ewkkrem pisze:Jeżeli się zgodzisz to życzę sobie by mój zakup poszedł dla Lolka
Absolutnie się nie zgodzę![]()
Lolek sam uczciwie i ciężko pracuje w drukarni na swoje chrupy, co wyraźnie widać na dzisiejszej fotce![]()
Sprzedając nasz domowy kalendarz, wspieramy mniej zaradne życiowo koty, które Powszechna Sterylizacja objęła swoimi działaniami![]()
ewkkrem pisze:Wszystkie koty piękne ale szczególne względy dla Kropki.
Przepraszam, że tak późno, ale dopiero dzisiaj odkryłem Twój wątek.
Drops.
Lepiej późno, niż wcale![]()
Kropka bardzo docenia wyróżnienie
ewkkrem pisze:Ale wiesz mam inny problem. Otrzymałem od Ciebie na pw dane do przelewu, ale nie umiem odpisać. No i oczywiście nie wiem jak podać mój adres i nr tel. Na ogólnym forum to jednak trochę się boję. RATUNKU. JA CHCĘ KALENDARZ.
Drops
Może e-mail?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 113 gości