Karmi lubię nawet zwykłe, karmelowe. I kawowe też. Jednakowoż moim ulubionym grzechem jest obżarstwo i będę mu wierna Jeżu kolczasty, dopiero teraz jestem w stanie się ruszyć po obiedzie, od 17:00 ani w prawo się turlnąć ani w lewo
Co nie macie takich atrakcji w mieście? U mnie imprezy zawsze z pompą. Czasami nawet dosłownie. Jak zabraknie wody w rurach, to mam pompę na podwórku. Wypróbowana atrakcja, goście zawsze pod wrażeniem i zachwyceni, że muszą latać z wiaderkami
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.
Niech czas Świąt Bożego Narodzenia będzie pełen atmosfery radości, wytchnienia i zatrzymania od codziennego pędu. Życzymy, by Św.Mikołaj przyniósł Wam i nam wszystkim najpiękniejszy prezent - dużo miłości! Życzymy wszystkim Dzieciom i ich Rodzicom wszystkiego najlepszego. Wesołych Świąt !