Koki-99 pisze:To ile dopłacić?
nic
różnica jest niewielka, ale wkurzył mnie sam fakt , że podnieśli cenę Koki-99 pisze:To ile dopłacić?
różnica jest niewielka, ale wkurzył mnie sam fakt , że podnieśli cenę 
, dziękuję baaaardzo!!!agada pisze:Dostałam, wysmarowana, zakonserwowana
, dziękuję baaaardzo!!!

ametyst55 pisze:Poszłam se do paczkomatu, a tam cena wyższa niż dotychczas, i co się okazało na stronie Inpostu nadanie paczuszki z paczkomatu kosztuje tyle samo co nadanie z etykietą
po prostu dodali sobie malutką jedynkę przy cenniku ( opłata paliwowa 8 %).
Czyli w tej chwili mają drożej niż poczta![]()
Ale i tak zapraszam na zakupyczekam jeszcze na jedną paczuszkę

ametyst55 pisze:Próbowałam , ale nie wiem dlaczego jedyny punkt nie jest widoczny na stronie Ruchu. Już zgłaszałam ten problem sprzedawcy, ale nie wiem czy coś z tym zrobili. Paczki u nich można odebrać, ale z nadaniem jest problem![]()
Muszę spróbować ponownie.

mir.ka pisze:ametyst55 pisze:Próbowałam , ale nie wiem dlaczego jedyny punkt nie jest widoczny na stronie Ruchu. Już zgłaszałam ten problem sprzedawcy, ale nie wiem czy coś z tym zrobili. Paczki u nich można odebrać, ale z nadaniem jest problem![]()
Muszę spróbować ponownie.
ja ostatnio odbierałam kilka książek w kiosku Ruchu i rozmawiałam o nadawaniu paczek, podobno nie ma problemu

kocka pisze:no to trafil Ci sie gratis
)
kocka pisze:to jeszcze poczekam na te dokladke i koniec i zamykam zamowienie i nie moge sie juz na nic wiecej skusic

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości