Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Duża mówi do mnie czasem "mój Guziczku". Bo mam oczka jak guziczki, tak duża mówi.
To ja dziś, przed chwilą (w szybie odbija się lampa, to nie jest żarówka, choć ma kształt żarówki, duża tłumaczy ciociom), duża mówi, że najbardziej dedykujemy to zdjęcie Cioci mamaGiny. Ciocia szukała mnie razem z dużą. I Ciocia Thorkatt, to dla Cioci też to zdjęcie, i dla Cioci mateosi, Dużej Nonia, bo Noniu dba o moją dużą
Klusia
MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:Duża mówi do mnie czasem "mój Guziczku". Bo mam oczka jak guziczki, tak duża mówi.
To ja dziś, przed chwilą (w szybie odbija się lampa, to nie jest żarówka, choć ma kształt żarówki, duża tłumaczy ciociom), duża mówi, że najbardziej dedykujemy to zdjęcie Cioci mamaGiny. Ciocia szukała mnie razem z dużą. I Ciocia Thorkatt, to dla Cioci też to zdjęcie, i dla Cioci mateosi, Dużej Nonia, bo Noniu dba o moją dużą
Klusia
Jesteś bardzo do mnie podobna, Klusiu
Lusia
PS Czy zauważyłaś, że nawet imiona mamy podobne?
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:Duża mówi do mnie czasem "mój Guziczku". Bo mam oczka jak guziczki, tak duża mówi.
Klusia
Jesteś bardzo do mnie podobna, Klusiu
Lusia
PS Czy zauważyłaś, że nawet imiona mamy podobne?
Nie tylko podobne - po prostu w Klusi jest Lusia
MB&Ofelia pisze:Na podwórku im. Fasolki i Florki trzeba ustawić kociego krasnoludka. O!
MalgWroclaw pisze:Miau. Duża wróciła, mówi, że jeden biedak czekał, dostał dużo świeżego jedzenia. Jadł i jadł.
Do dużej wczoraj telefonował prezes spółdzielni i duża jest załamana.
Jak już wstała (bo jak leżała, to po prostu przytulałam dużą) od razu położyłam się pod kocykiem, a w tle mam Kubka, leży na swoim posłanku
Pralcia
Bardzo źle na mnie samą wpływa kontakt z tymi ludźmi. Proszę, nie oczekujcie ode mnie w najbliższym czasie prezentacji optymizmu i dobrego humoru. Cierpliwości też nie mam. Spokojnego dnia Wszystkim.
Klusia w czasie robienia zdjęcia leżała pod drzwiami wejściowymi do mieszkania. Tam pod podłogą przechodzi jakaś rura i są bardzo ciepłe kafle, zimą zawsze to miejsce było oblegane przez footerko.
Hannah12 pisze:Pralciu, to jest zdjęcie na ogonkowy konkurs na Miss Miau! Proszę, ciociu MalgWroclaw, zgłoś Pralcię do konkursa!Sabcia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 10 gości