klaudiafj pisze:Oj... mój miały minę bardzo wesołąi łaziłby za mną cały dzień jak jakiś kozioł za samicą
![]()
![]()

czyli na sto procent nie kupię sobie takich cudeniek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Oj... mój miały minę bardzo wesołąi łaziłby za mną cały dzień jak jakiś kozioł za samicą
![]()
![]()
agusialublin pisze:klaudiafj pisze:Oj... mój miały minę bardzo wesołąi łaziłby za mną cały dzień jak jakiś kozioł za samicą
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
czyli na sto procent nie kupię sobie takich cudeniek
klaudiafj pisze:Spytałam co mój na te majty czerwone dla kobiet - powiedział, że jak ja chce to se mogę w takich chodzić, ale on by takich nie założył![]()
Nosz kur.a!a jakby to niby miało wyglądać? Olek by mu bokiem dyndał?
![]()
![]()
Mój ma zawsze pretesje, że nie noszę rajstopek i spódniczek, a chciałby i obcasik też by chciał
Bunio& Daga pisze::ryk:![]()
![]()
Wpadłam poczytać po długiej nieobecności na Twoja stronę ,a tu TAKIE TEMATY![]()
Dyktatura pisze:klaudiafj pisze:Oj... mój miały minę bardzo wesołąi łaziłby za mną cały dzień jak jakiś kozioł za samicą
![]()
![]()
Mój ma zawsze pretesje, że nie noszę rajstopek i spódniczek, a chciałby i obcasik też by chciał
Jakbym słyszała mojego Ł.
klaudiafj pisze:Bunio& Daga pisze::ryk:![]()
![]()
Wpadłam poczytać po długiej nieobecności na Twoja stronę ,a tu TAKIE TEMATY![]()
No, ale wątek od razu zrobił się lżejszy![]()
Dyktatura pisze:klaudiafj pisze:Oj... mój miały minę bardzo wesołąi łaziłby za mną cały dzień jak jakiś kozioł za samicą
![]()
![]()
Jakbym słyszała mojego Ł.
Haha, mój wywala oczy jak widzi rajstopkę najlepiej ze wzorem... taką to zębami by rwał, nie ważne jakiej wielkości noga![]()
Nawet znalazł zdjęcie jak kiedyś chodziłam w sukience, na obcasikach i z aparatem - ale wtedy bawiłam się w zdjęcia, teraz zdjęcia są mną i reszta musi się dostosować np mój strój nie może mnie ograniczać. A prawda taka, że rajtuzy gryzą
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd i 5 gości