A z Panem postapilabym jak Ty.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:Brak mi słów na ograniczenia wśród ludzi. Dobrze jej powiedziałaś. Ja bym pewnie wypalila z gorszym tekstem, bo czego jak czego ale głupoty ludzkiej nie znoszę. Znieczulica.
A z Panem postapilabym jak Ty.
Ewa L. pisze:Pogoda dzisiaj u nas pod zdechłym azorkiem. Od wieczora leje i leje . Jest mokro i nie przyjemnie. Czyżby niebo płakało za rudaskami Foxem [*]i Płomyczkiem [*].........pewnie tak![]()
![]()
![]()
Smutno się wczoraj zakończył dzień i smutno dziś rozpoczął.
Gosiagosia pisze:Ewa L. pisze:Pogoda dzisiaj u nas pod zdechłym azorkiem. Od wieczora leje i leje . Jest mokro i nie przyjemnie. Czyżby niebo płakało za rudaskami Foxem [*]i Płomyczkiem [*].........pewnie tak![]()
![]()
![]()
U nas też pogoda fatalna i nastrój teżnie mogę się pogodzić z odejściem maluchów. To nie sprawiedliwe
MonikaMroz pisze:Gosiagosia pisze:Ewa L. pisze:Pogoda dzisiaj u nas pod zdechłym azorkiem. Od wieczora leje i leje . Jest mokro i nie przyjemnie. Czyżby niebo płakało za rudaskami Foxem [*]i Płomyczkiem [*].........pewnie tak![]()
![]()
![]()
U nas też pogoda fatalna i nastrój teżnie mogę się pogodzić z odejściem maluchów. To nie sprawiedliwe
Gosiu ja tez. Bo nic nie wskazywało na to ze cos sie zadzieje. Maluszki były zdrowe. A tu taki szok. Duszność nagła i nie udał sie uratować
MonikaMroz pisze:Ty z samymi Monikami pracujesz ???
Ewciu ale niektóre Moniki sa fajne i kochają kotki![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd i 22 gości