Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:A ja bym jej powiedziała, że gdyby zdychała z głodu to bym jej jedzenia nie kupiła, bo wolałabym nakarmić koty![]()
Tylko na ile temu panu ten whiskas starczy, ta jedna saszetka
A wy nie macie picia w pracy za darmo? Kawa, herbata, woda? To przecież pracodawca ma obowiązek udostępnić pracownikom, a nie że pracownik jeszcze codziennie musi kupować sobie wodę :/
klaudiafj pisze:A wy nie macie picia w pracy za darmo? Kawa, herbata, woda? To przecież pracodawca ma obowiązek udostępnić pracownikom, a nie że pracownik jeszcze codziennie musi kupować sobie wodę :/
MonikaMroz pisze:klaudiafj pisze:A wy nie macie picia w pracy za darmo? Kawa, herbata, woda? To przecież pracodawca ma obowiązek udostępnić pracownikom, a nie że pracownik jeszcze codziennie musi kupować sobie wodę :/
Klaudia to juz nie te czasyKażdy sam zaopatruje się w to co pije ...
Dyktatura pisze:Owszem, pracodawca musi zapewnić picie, ale powyżej iluś tam stopni, czyli tylko, i też nie zawsze, w wakacje.
Ewa L. pisze:Dyktatura pisze:Owszem, pracodawca musi zapewnić picie, ale powyżej iluś tam stopni, czyli tylko, i też nie zawsze, w wakacje.
Ale kawki i herbatki pracownikom fundować nie musi.
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Dyktatura pisze:Owszem, pracodawca musi zapewnić picie, ale powyżej iluś tam stopni, czyli tylko, i też nie zawsze, w wakacje.
Są równi i równiejsi. W dziale, w którym pracowałam, jeden zespół dostawał od dyrektorki kawę/herbatę przez cały rok, dla drugiego (mojego) nie miała pieniędzy nawet na mineralną latem
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Dyktatura pisze:Owszem, pracodawca musi zapewnić picie, ale powyżej iluś tam stopni, czyli tylko, i też nie zawsze, w wakacje.
Są równi i równiejsi. W dziale, w którym pracowałam, jeden zespół dostawał od dyrektorki kawę/herbatę przez cały rok, dla drugiego (mojego) nie miała pieniędzy nawet na mineralną latem
U nas jak sobie nie przyniesiesz to nikt ci nie da. Najwyżej jak ci koleżanka postawi to wypijesz. Ja jestem kawoszem ale w pracy piję tylko mineralną .
klaudiafj pisze:A ja bym jej powiedziała, że gdyby zdychała z głodu to bym jej jedzenia nie kupiła, bo wolałabym nakarmić koty![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 25 gości