ale duże, nie powinno się chyba takich dużych na forum wkładać
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Piękne zdjęcia![]()
ale duże, nie powinno się chyba takich dużych na forum wkładać
MalgWroclaw pisze:Nie znam się
Zefir pisze:Świetne zdjęcia
Ale co się dziwić przy takich pięknych modelkach
klaudiafj pisze:Zefir pisze:Świetne zdjęcia
Ale co się dziwić przy takich pięknych modelkach
DziękiWłasciwie to dziś tylko Tosia jest bohaterką sesji, ale ona zawsze najbardziej cuduje i ją najtrudniej złapać - więc cieszę się, że dziś miała litość dla matki
klaudiafj pisze:Marzeniu czy chcesz suchą Feringę - dobry smak kurczak i pstrąg, ale jest otwarta. Przed weekendem otworzyłam i usypałam z 50 gr. Nie chce mieć tej karmy, bo widzę że nie schodzi, a póki jest super świeża to mogłabym wysłać. Dorzucę też jakąś mokrą, ale to nie będzie duża paczuszka.
Jakbyś chciała to daj znać.
Marzenia11 pisze:Super foty! Obejrzałam w końcu na normalnym kompie, nie w telefonie.. zazdroszczę. chciałabym mieć takie zdjęcia swoich kotów..
Marzenia11 pisze:klaudiafj pisze:Marzeniu czy chcesz suchą Feringę - dobry smak kurczak i pstrąg, ale jest otwarta. Przed weekendem otworzyłam i usypałam z 50 gr. Nie chce mieć tej karmy, bo widzę że nie schodzi, a póki jest super świeża to mogłabym wysłać. Dorzucę też jakąś mokrą, ale to nie będzie duża paczuszka.
Jakbyś chciała to daj znać.
Hej,
bardzo chętnie przyjmę każde jedzonko dla moich stworków. i w każdej, najmniejszej ilości.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mam nadzieję, zę to ostatni taki kruchy miesiąc u mnie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 8 gości