Ile czasu i jak szukać kota?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 29, 2015 20:28 Re: Ile czasu i jak szukać kota?

Jeszcze coś- przeglądaj wszelkie miejsca w sieci gdzie może się pojawić ogłoszenie o znalezionym kocie. W ten sposób niedawno "nasz" podopieczny Rufus wrócił do swojego domu, z którego zaginął 10 miesięcy temu. Pojawił się w bardzo odległej dzielnicy miasta...
kontakt telefoniczny: 786 116 007 Obrazek

Jeśli komuś coś zalegam (bazarek itp) proszę o kontakt- skleroza ;)

ulvhedinn

Od: Śro wrz 13, 2006 19:09

Post » Śro lip 01, 2015 13:06 Re: Ile czasu i jak szukać kota?

Chyba wypróbuję ten sposób z walerianą.

Ostatnio pojawiły się informacje, że jacyś debile (przepraszam, ale to najlżejszy epitet, jakiego mogę użyć) łapią koty i wywożą je kilkadziesiąt kilometrów od domu... Tydzień temu czytałem, że znaleźli kota z zawiązaną w okół szyi gumką recepturką... Eh, mam nadzieję, że znajdę naszego, zanim jakiś półgłówek się do niego dobierze.

wsnap

Od: Pt cze 19, 2015 22:31

Post » Śro sie 30, 2017 14:53 Re: Ile czasu i jak szukać kota?

Dzień dobry, szukając zaginionego kota przyjaciółki trafiłam na ten wątek, a potem na ogłoszenie z 26.08.2017 o kocie znalezionym w Norwegii w Trondheim, z polskim czipem, ale bez danych właściciela. Jeżeli to pasuje do opisu to bardzo proszę o kontakt, mój post z linkiem do ogłoszenia został odrzucony ze względu na podejrzenie spamu :)

pozdrowienia!

laurkalaurka

Od: Śro sie 30, 2017 12:55

[poprzednia]