o żesz czy te oczy mogą kłamać ?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:Bylismy dzisiaj w kinie na Kedi. Dobrze, ze sprawdziłam repertuar bo okazało się, że ten film był u nas wyswietlany tylko tydzień i dzisiaj był ostatni dzieńA warto było iść bo koty śliczne i pomimo ,ze swoich domów nie mają i jest ich bardzo duzo to tamtejsi ludzie o nie dbają.
mir.ka pisze:Bylismy dzisiaj w kinie na Kedi. Dobrze, ze sprawdziłam repertuar bo okazało się, że ten film był u nas wyswietlany tylko tydzień i dzisiaj był ostatni dzieńA warto było iść bo koty śliczne i pomimo ,ze swoich domów nie mają i jest ich bardzo duzo to tamtejsi ludzie o nie dbają.
Kotina pisze:mir.ka pisze:Bylismy dzisiaj w kinie na Kedi. Dobrze, ze sprawdziłam repertuar bo okazało się, że ten film był u nas wyswietlany tylko tydzień i dzisiaj był ostatni dzieńA warto było iść bo koty śliczne i pomimo ,ze swoich domów nie mają i jest ich bardzo duzo to tamtejsi ludzie o nie dbają.
Kurczaki pieczone - nie mam kiedy iść do kina ....
Ale fotki przecudne .... Elenka, Rudzia, Daisy .... rudaski dwa, o maluchach to nawet nie wspomnę - sama słodycz![]()
Moli25 pisze:mir.ka pisze:Bylismy dzisiaj w kinie na Kedi. Dobrze, ze sprawdziłam repertuar bo okazało się, że ten film był u nas wyswietlany tylko tydzień i dzisiaj był ostatni dzieńA warto było iść bo koty śliczne i pomimo ,ze swoich domów nie mają i jest ich bardzo duzo to tamtejsi ludzie o nie dbają.
Tez słyszałam pozytywne opinie na temat tego filmu
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 50 gości