Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Czemu tak mało ?
Manisława mnie okrzyczała
Wstawaj Duża co się lenisz
Mam to po kotach
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Czemu tak mało ?
Manisława mnie okrzyczała
Wstawaj Duża co się lenisz
mir.ka pisze:my też do 8-mej choc z jedna pobudka o 5-tej
Hannah12 pisze:Cześć. Melduję, że już jestem w domu. U mnie spanie w weekend do oporu czyli tak do 8.00 dłużej nie daję rady.
MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Cześć. Melduję, że już jestem w domu. U mnie spanie w weekend do oporu czyli tak do 8.00 dłużej nie daję rady.
Jestem lepsza: Mania pozwoliła mi pospać do 9
mir.ka pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Cześć. Melduję, że już jestem w domu. U mnie spanie w weekend do oporu czyli tak do 8.00 dłużej nie daję rady.
a nas głodne koty obudziły o 7.30![]()
MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Cześć. Melduję, że już jestem w domu. U mnie spanie w weekend do oporu czyli tak do 8.00 dłużej nie daję rady.
Jeśli to maluchy, powinno im być wybaczone
mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Cześć. Melduję, że już jestem w domu. U mnie spanie w weekend do oporu czyli tak do 8.00 dłużej nie daję rady.
niestety duże, maluchy nadal dostają pierwsze śniadanie o 5.oo
MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Cześć. Melduję, że już jestem w domu. U mnie spanie w weekend do oporu czyli tak do 8.00 dłużej nie daję rady.
mir.ka pisze:MaryLux pisze:Widocznie Mania jest święta
albo lubi pospać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 71 gości