Sihaja pisze:Dzień dobry
Witaj Dorotko

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Mnie niepokoi hałas, który na pewno będzie. I co na to koty
Ewa L. pisze:U mnie w domu wiele rzeczy może brakować ale mleka nigdy.
Ewa L. pisze:MalgWroclaw pisze:Mnie niepokoi hałas, który na pewno będzie. I co na to koty
Dwa lata temu robiłam łazienkę ( ten sam fachowiec) hałas wtedy był nie z tej ziemi bo i zrywanie płytek, wprowadzanie rur w ścianę więc wiercenia, piłowania co nie miara. Dziewczyny świetnie się w tym odnalazły. Większą część czasu spędzały na balkonie lub w pokoju a jak praca wieczorem cichła wychodziły nawet jak jeszcze pan był sprawdzić jego w postępy w pracach. Naprawdę okazały zero stresu na całą sytuację choć bałam się o nie wtedy strasznie .
Teraz wiercenie słyszą przez ścianę u sąsiada i też słabo reagują na nie. U nas nie będzie aż tyle hałasu może tylko przy zrywaniu paneli i to tylko w jeden dzień. Tapete raczej zrywa się bez hałasu . Oby tylko przez ten czas było ciepło i nie padało bo mi na balkonie meble zmokną to będzie ok.
MB&Ofelia pisze:Okradam? Jakbym śmiała! Tylko pożyczam kapkę śmietanki
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Okradam? Jakbym śmiała! Tylko pożyczam kapkę śmietanki
Zwracasz?
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Okradam? Jakbym śmiała! Tylko pożyczam kapkę śmietanki
Zwracasz?
Wymieniam na kęs szyneczki
Kotina pisze:Mnie też czeka remont - wymiana rur i grzejników ... koty najprawdopodobniej zamknę na balkonie - powinno być im tak jako-tako![]()
mam jednoznaczny stosunek do tej ... roboty![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Okradam? Jakbym śmiała! Tylko pożyczam kapkę śmietanki
Zwracasz?
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Okradam? Jakbym śmiała! Tylko pożyczam kapkę śmietanki
Zwracasz?
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Okradam? Jakbym śmiała! Tylko pożyczam kapkę śmietanki
Zwracasz?
Nie poszłabym na to. Mania może
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości