MB&Ofelia pisze:Mleka nie mam mi skwaśniało, a nowego nie kupiłam bo za parę dni jadę na urlop. Mam mleko w pracy, do kawy.
A kakao tylko z mlekiem, z wodą to nie to.
Nie znasz się. Jak można paskudzić kakao mlekiem?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Mleka nie mam mi skwaśniało, a nowego nie kupiłam bo za parę dni jadę na urlop. Mam mleko w pracy, do kawy.
AgaS1987 pisze:To trzymam kciuki zw zdrówko Zuzi i oczywiscir Poli też! My Te musimy powtórzyć wyniki
Dyktatura pisze:MB&Ofelia pisze:Mleka nie mam mi skwaśniało, a nowego nie kupiłam bo za parę dni jadę na urlop. Mam mleko w pracy, do kawy.
Jak ja bym była to by nie było, że skwaśniało. Mleko do kawy musi być.
Dyktatura pisze:Cieszę się, że wyniki dziewczyn nie są bardzo złe. Te niedociągnięcia w normach bardzo łatwo wam się skoryguje. Niech dziewczynki dalej cieszą się pełnią zdrowia.
Ewa L. pisze:Dyktatura pisze:MB&Ofelia pisze:Mleka nie mam mi skwaśniało, a nowego nie kupiłam bo za parę dni jadę na urlop. Mam mleko w pracy, do kawy.
Popieram![]()
![]()
MB&Ofelia pisze:Ewa L. pisze:Dyktatura pisze:MB&Ofelia pisze:Mleka nie mam mi skwaśniało, a nowego nie kupiłam bo za parę dni jadę na urlop. Mam mleko w pracy, do kawy.
Popieram![]()
![]()
No i jest mleko do kawy. Ale w pracy!
(w tygodniu kawuję w pracy, w domu tylko w weekendy; poza tym awaryjnie w domu mogę podkraść trochę śmietanki moich pannic)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Majestic-12 [Bot], puszatek, Silverblue i 23 gości