Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Eee, te nie były takie straszne, tylko dokuczliwe. Nawet specjalnie nie bolało, tylko mi ta noga podrygiwała.
Muszę sobie pojeść czekoladę. Rzecz w tym że dwie kosteczki dziennie dam radę, więcej to już za słodko.
MalgWroclaw pisze:MB&Ofelia pisze:Eee, te nie były takie straszne, tylko dokuczliwe. Nawet specjalnie nie bolało, tylko mi ta noga podrygiwała.
Muszę sobie pojeść czekoladę. Rzecz w tym że dwie kosteczki dziennie dam radę, więcej to już za słodko.
Moje skurcze są takie, że nie daję rady. Ale to nie tylko łydek
zuza pisze:No to zupelnie bez sensuWspolczuje, bezsennosc jest straszna.
Sihaja pisze:Dzień dobry. W nocy była taka burza, że od 2 nie dało się spać...
MB&Ofelia pisze:Jestem zombie.
Najpierw miałam skurcze łydki, później pannice 2 razy urządziły Wielką Kociubicką, a na koniec niedługo przed budzikiem władowały mi się obie na poduszkę. Zieeee!
MB&Ofelia pisze:Eee, te nie były takie straszne, tylko dokuczliwe. Nawet specjalnie nie bolało, tylko mi ta noga podrygiwała.
MalgWroclaw pisze:MB&Ofelia pisze:Eee, te nie były takie straszne, tylko dokuczliwe. Nawet specjalnie nie bolało, tylko mi ta noga podrygiwała.
Moje skurcze są takie, że nie daję rady. Ale to nie tylko łydek
MB&Ofelia pisze:Kakao mniamuśna rzecz. Ino że nie mam akurat w domu mleka
MB&Ofelia pisze:Kakao mniamuśna rzecz. Ino że nie mam akurat w domu mleka
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 13 gości