Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Dziekuje!!!! Byla rozmowa kwalifikacyjna, prezentacja zdjęć a potem to juz nie wiem co sie dzialo! Nikt nigdy nigdzie mnie tak nie przyjął! Dostalam tak duzo dobrych slow, porad i serca i kazdy chcial poznac nowrgo czlonka i bili brawo i czulam sie jak gwiazda. Bylo tak cudownie! Jeden nas zapros do swojego studia, pokazal jak robi sesje. Na sali bylo z 40stu fotografow i zarty takie odjezdzaly ze plakalam ze śmiechu. A podczas rozmowy ponoc walkowali mnie jak nikogo. To jest dokladnie to moejsce do ktorego chce nalezec. Potem przyszedl tez moj m. i gratulowali mu zony i zachwycili sie moimi studyjnymi kotami - ze te jest nowtorskie. I pokłony za moje zdjecia mobilneAch noo po prostu nie wiem co sie dzialooo. Alkohol sie lal na wrrnizazu i po moich zdjeciach wieczorem hah
Wspaniali ludzieeeeee!uwierzyli we mnie! Teraz ja nie moge ich zawiesc
a do tego ludzie w roznym wieku. To bylo naprawde cos niesamowitego. Dopiero wracam wlasnie. Jestem jedna wielka emocja!
klaudiafj pisze:Dziewczyny przyjęli mnie!!! Byla rozmowa kwalifikacyjna z zarzadem! Jest tak cudownie, rany normalnie sen!!!!
kasia.winna pisze:Dołączam do gratulacji i bardzo dziękuję za zamieszczane tu zdjęcia. Kocie są niezwykłe.Z fotografii krakowskich bardzo mi się spodobał pan smok wawelski ziejący dymem pod plakatem z hamburgerem.
Co do wystąpień przed rozmaitymi komisjami, to mój mąż dostał kiedyś taką radę "Pamiętaj, oni wszyscy siedzą na nocnikach" i ta myśl pozwala mu wyluzować.
Ja w takich sytuacjach przypominam sobie moją ustną maturę z francuskiego. Jedyną osobą w komisji władającą tym językiem była nasza nauczycielka, reszta czyli dyrektor, wicedyrektor i wychowawczyni słuchali jak świnia grzmotu. Wylosowałam pytania, przygotowuję się do odpowiedzi, koleżanka przed komisją poci się na temat subjonctifów. Nagle patrzę, dyrektorostwo ogląda coś z zaciekawienie pod ławką. Schyliłam się więc po upuszczony specjalnie w tym celu długopis i odkryłam, że szanowna komisja ogląda sobie wspólnie po ławką Playboya Od razu przeszło mi zdenerwowanie i trema
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd i 22 gości