Bytomskie Łobuzy cz.11 - zdj str 11 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 30, 2017 20:23 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11 - zdj str 11 :)

Gratulacje! :201440 :201437

waanka

Od: Czw paź 30, 2014 20:36

Post » Czw mar 30, 2017 20:55 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11 - zdj str 11 :)

Gratulacje!!
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Czw mar 30, 2017 21:08 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11 - zdj str 11 :)

Powinnam teraz napisać a nie mówiłam . Cały czas wszystkie klepałyśmy ci do tej łepetyny ,że masz wielki talent i tylko musisz uwierzyć w siebie.
Gratuluję bo to co oni dowiedzieli się o tobie teraz mu na miau wiedziałysmy wcześniej. :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw mar 30, 2017 22:28 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11 - zdj str 11 :)

klaudiafj pisze:Dziekuje!!!! Byla rozmowa kwalifikacyjna, prezentacja zdjęć a potem to juz nie wiem co sie dzialo! Nikt nigdy nigdzie mnie tak nie przyjął! Dostalam tak duzo dobrych slow, porad i serca i kazdy chcial poznac nowrgo czlonka i bili brawo i czulam sie jak gwiazda. Bylo tak cudownie! Jeden nas zapros do swojego studia, pokazal jak robi sesje. Na sali bylo z 40stu fotografow i zarty takie odjezdzaly ze plakalam ze śmiechu. A podczas rozmowy ponoc walkowali mnie jak nikogo. To jest dokladnie to moejsce do ktorego chce nalezec. Potem przyszedl tez moj m. i gratulowali mu zony i zachwycili sie moimi studyjnymi kotami - ze te jest nowtorskie. I pokłony za moje zdjecia mobilne :D Ach noo po prostu nie wiem co sie dzialooo. Alkohol sie lal na wrrnizazu i po moich zdjeciach wieczorem hah
Wspaniali ludzieeeeee! <3 uwierzyli we mnie! Teraz ja nie moge ich zawiesc :) a do tego ludzie w roznym wieku. To bylo naprawde cos niesamowitego. Dopiero wracam wlasnie. Jestem jedna wielka emocja!

Bardzo, bardzo się cieszę!!!!! Az się wzruszyłam - niemalże jakby to był mój sukces :D :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt mar 31, 2017 5:08 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11 - zdj str 11 :)

klaudiafj pisze:Dziewczyny przyjęli mnie!!! Byla rozmowa kwalifikacyjna z zarzadem! Jest tak cudownie, rany normalnie sen!!!!

ObrazekObrazekObrazek

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Pt mar 31, 2017 6:36 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11 - zdj str 11 :)

Serdecznie gratuluję sukcesu. :mrgreen:

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Pt mar 31, 2017 6:50 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11 - zdj str 11 :)

I my dołączamy do gratulacji :201440 :201453 :201467

Skipper

Od: Pon mar 27, 2017 18:54

Post » Pt mar 31, 2017 8:19 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11 - zdj str 11 :)

Dołączam do gratulacji i bardzo dziękuję za zamieszczane tu zdjęcia. Kocie są niezwykłe.Z fotografii krakowskich bardzo mi się spodobał pan smok wawelski ziejący dymem pod plakatem z hamburgerem.
Co do wystąpień przed rozmaitymi komisjami, to mój mąż dostał kiedyś taką radę "Pamiętaj, oni wszyscy siedzą na nocnikach" i ta myśl pozwala mu wyluzować.
Ja w takich sytuacjach przypominam sobie moją ustną maturę z francuskiego. Jedyną osobą w komisji władającą tym językiem była nasza nauczycielka, reszta czyli dyrektor, wicedyrektor i wychowawczyni słuchali jak świnia grzmotu. Wylosowałam pytania, przygotowuję się do odpowiedzi, koleżanka przed komisją poci się na temat subjonctifów. Nagle patrzę, dyrektorostwo ogląda coś z zaciekawienie pod ławką. Schyliłam się więc po upuszczony specjalnie w tym celu długopis i odkryłam, że szanowna komisja ogląda sobie wspólnie po ławką Playboya Od razu przeszło mi zdenerwowanie i trema :)

kasia.winna

Od: Pon paź 05, 2015 14:22

Post » Pt mar 31, 2017 8:24 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11 - zdj str 11 :)

kasia.winna pisze:Dołączam do gratulacji i bardzo dziękuję za zamieszczane tu zdjęcia. Kocie są niezwykłe.Z fotografii krakowskich bardzo mi się spodobał pan smok wawelski ziejący dymem pod plakatem z hamburgerem.
Co do wystąpień przed rozmaitymi komisjami, to mój mąż dostał kiedyś taką radę "Pamiętaj, oni wszyscy siedzą na nocnikach" i ta myśl pozwala mu wyluzować.
Ja w takich sytuacjach przypominam sobie moją ustną maturę z francuskiego. Jedyną osobą w komisji władającą tym językiem była nasza nauczycielka, reszta czyli dyrektor, wicedyrektor i wychowawczyni słuchali jak świnia grzmotu. Wylosowałam pytania, przygotowuję się do odpowiedzi, koleżanka przed komisją poci się na temat subjonctifów. Nagle patrzę, dyrektorostwo ogląda coś z zaciekawienie pod ławką. Schyliłam się więc po upuszczony specjalnie w tym celu długopis i odkryłam, że szanowna komisja ogląda sobie wspólnie po ławką Playboya Od razu przeszło mi zdenerwowanie i trema :)

:20145 :20145 :20145 :20145 :20145 :20145 :20145 :20145 :20145 :20145
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt mar 31, 2017 8:26 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11 - zdj str 11 :)

Klaudia, serdecznie Gratuluje.
teraz już nie masz wyjścia, musisz uwierzyć w swój talent ogromny i to że masz ogromną moc :mrgreen:
Rozwijaj swoje umiejętności, kształć się i pokazuj nam dalej swoje prace, bo jest na co popatrzeć i na chwile można się przenieść w inny świat.
(do teraz mam przed oczami chłopca w deszczu za szybą- NIESAMOWITY)

:201440 :201440 :201440 :201440 :201440 :201440 :201440 :201440 :201440
Obrazek

Moli25

Post » Pt mar 31, 2017 8:29 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11 - zdj str 11 :)

dziś to nawet laptopa uruchomiłam, by pooglądać dziewczyny na dużym ekranie.
no coś pięknego :201440
ogólnie to Marysia i tak jest najlepsza i jej miny biją na głowę wszystko co możliwe :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
złość taka jak mate zabrali spod dupci ze zaraz jej się te płomienie faktycznie podpalą z nerwów :ryk: :ryk: :ryk:
Tosia jest cudowna, czarne wychodzi genialnie na białym tle ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

Moli25

Post » Pt mar 31, 2017 9:00 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11 - zdj str 11 :)

Dołączam do gratulacji, zdjęcia są BOSKIE
ObrazekObrazek

isiaja

Od: Śro gru 28, 2011 13:36

Post » Pt mar 31, 2017 9:32 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11 - zdj str 11 :)

Również gratuluję!

Z niecierpliwością czekam na jakąś oficjalną wystawę Twoich prac :D
Może w przyszłym roku w Rybniku http://www.festiwal.rybnik.pl/zgloszenia.html
W ostatni weekend była 14 edycja festiwalu
Obrazek Obrazek

sabianka

Od: Śro lis 26, 2003 18:34

Post » Pt mar 31, 2017 12:07 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11 - zdj str 11 :)

Hej :)
Bardzo dziękuję za wszystkie gratulacje :D Od wczoraj czuję się jak gwiazda :D Tyle zachwytów nad moją osobą to przez całe życie by się nie uzbierało :D Oni powiedzieli, że właśnie na kogoś takiego czekali jak ja 8O
A dziś z rańca, kiedy smacznie śpię, dzwoni telefon - prezes cechu. Nie odbrałam, bo byłam zaspana i nie chciałam bulgotać w tel, ale już ranek zepsuty, bo wiecie jak to jest, kiedy jest super do samej nocy, a z rana dzwoni szef - uuu coś jest nie tak :/ Bałam się, że może teraz jednak mnie wywalą za coś. Dzwonie - a tel mi wyłącza. No to czekam. Oddzwania. Dzień dobry, cześć... - dzień dobry, cześć odpowiadam (bo mam od wczoraj nakaz mówić wszystkim po imieniu a ja ciągle paniuje i panuję) - a on - przepraszam Cię, nie chciałem do Ciebie dzwonić, ale mi się kliknęło i zadzwoniło, ale za to miło usłyszeć Twój głos i dziękuję jeszcze raz, że wczoraj do nas przyjechałaś! No to cześć! - 8O W ogóle nie wiem gdzie ja jestem - w raju normalnie!
Ludzie byli w różnym wieku, choć mi na dzień dobry powiedzieli, że przyszłam chyba zaniżyć średnią wieku.
Ale tak naprawdę 35 plus, czyli połowa to moi równolatkowie. Ludzie ze sobą tak się bawili, tak żartowali, padały żarty fotograficzne, które tylko między fotografami mogą paść. Np była sesja. Jeden młody (chyba nawet młodszy ode mnie) fotograf hipster pokazywał jak fotografuje wszystkim innym. I coś mu tam nie wyszło - a wszyscy - UUUUUU co za kicha, do dupy takie zdjęcie! :ryk: Oczywiście zdj naprawdę nie wyszło, ale takie żarciki :twisted: miodzio!
To jest miejsce dla mnie, chce do nich należeć. Odkąd się interesuję fotografią, to cech się przewijał, ale był dla mnie niedostępny. Wczoraj przy stole jak chyba 6sciu fotografów mnie przepytywało i powiedzieli na koniec, że rezygnują z głosowania za przyjęciem mnie, bo już jestem przyjęta, to wybuchłam płaczem! Serio, nawet teraz mam mokre oczy.
A do tego byli zachwyceni moimi zdjęciami kotów, choć odważyłam się zabrać tylko trzy - to było dla nich coś nowatorskiego. Trzeci raz pod wieczór przy piwie jeszcze raz jeden z szefów zrobił prezentacje mojej osoby i zapowiedział mnie, że Klaudia kocha studio i kocha fotografować zwierzęta. I musiałam znowu wstać - Cześć Klaudia - Cześć wszystkim :) I brawa. Był już przy tym m., któremu też się dostało zachwytów nade mną.
Do tego moja fotografia mobilna zrobiła na nich piorunujące wrażenie, że czegoś takiego też nie widzieli. Ten szef dalej mówił - to są zdjęcia mobilne, jak Klaudia je nazywa, czyli zostały zrobione telefonem komórkowym. Jak widać nie ważne czym, ważne jak". Ogłoszone zostało, że ja im wniosę wartość dodaną do cechu nie tylko członkostwo, że takich ludzi właśnie potrzebują. Że zrobię im szkolenia z fotografii mobilnej. Oni wszyscy chcą się tego nauczyć.
Przyszedł do mnie jakiś ponoć bardzo uznany fotograf i mówił, że mam niezwykłą wrażliwość i to jest moja siła i potem dużo różnych rad ze swojego życia od niego usłyszałam, nawet m. był przy tym, więc nie wymyśliłam sobie tego z wrażenia.
Oni są po prostu cudowni. Nowego członka traktuje się zazwyczaj sucho, a tutaj zostałam przyjęta jak długo oczekiwany ktoś z rodziny.
Po prostu megaaa, nigdy w życiu czegoś takiego nie przeżyłam i nie spotkałam takich ludzi.

Bardzo dziękuję za wszystkie gratulacje. Witam nowe osoby na wątku. Nie sądziłam, że ktoś jeszcze śledzi moje zdjęcia :oops: Bardzo mi miło z tego powodu :1luvu:
Oczywiście teraz nie zje mnie pewność siebie, bo chyba nie mam tego w naturze :) Ale jestem taka szczęśliwa, że w końcu moja wiara i wysiłek, żeby stać się fotografem, została nagrodzona :) To jest dla mnie ogromne wyróżnienie :) YUPIIII :201465 a teraz zaczyna się kolejny etap nauki tego fachu :D
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pt mar 31, 2017 16:12 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 11 - zdj str 11 :)

:201421 :201421 :201421 :201421 :201421 :201421 :201421
gratulacje
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

[poprzednia][następna]