Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 41

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 25, 2017 20:24 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 41 raz i PIJAWEK 12

MaryLux pisze::201461 :201461 :201461 :201461

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Sob mar 25, 2017 20:29 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 41 raz i PIJAWEK 12

Przede mną cztery wolne dni :dance: :dance2: :dance: :dance2:
Na dziś kończę działalność i idę spać to padnięta jestem strasznie.
Dobrej nocki :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob mar 25, 2017 20:45 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 41 raz i PIJAWEK 12

Poczytałam kawały. Mój mąż jak śmiał sie z tego o tej kurze :1luvu:
Gałązki dla Polci i Zuzanki :D
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

Post » Sob mar 25, 2017 22:12 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 41 raz i PIJAWEK 12

Ewa L. pisze:Pewien bezrobotny inżynier nie mogąc od dłuższego czasu znaleźć zatrudnienia postanowił zmienić fach i założyć własną klinikę. Na budynku wywiesił szyld z napisem : Wyleczymy twoją dolegliwość za 500 zł, w przeciwnym wypadku damy ci 1000 zł?. Przechodzący obok lekarz postanowił to wykorzystać i trochę zarobić.
- Dzień dobry, nie wiem co się stało, straciłem smak?
- Siostro, proszę przynieść pudełko 22, jest w nim syrop. Proszę go podać pacjentowi.
- Dobrze. Proszę otworzyć usta?
- Fuj? przecież to benzyna!
- Gratulacje, odzyskał pan smak, 500 zł. Wściekły lekarz zapłacił. Po kilku dniach wrócił do kliniki:
- Dzień dobry, straciłem pamięć, pomóżcie mi ją odzyskać?
- Siostro, proszę przynieść pudełko 22, jest w nim syrop. Proszę go podać pacjentowi.
- Dobrze, już podaję?
- Ale przecież tam jest benzyna!
- Gratuluję, odzyskał pan pamięć, 500 zł. Jeszcze bardziej zdenerwowany lekarz zapłacił, jednak po kilku kolejnych dniach ponownie postanowił się odgryźć...... - Dzień dobry, straciłem wzrok, proszę mi pomóc? - Przykro mi, nie mamy na to lekarstwa. Proszę, tu jest pana 1000 zł. - Ale tu jest tylko 500 zł? - Gratuluję, odzyskał pan wzrok, należy się 500 zł.

:20145 uśmiałam sie

A z tymi piętrami to moj maż skwitował "cos w tym jest, wam kobietom czasami cieżko dogodzić" :ryk:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Sob mar 25, 2017 22:18 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 41 raz i PIJAWEK 12

kawały mnie też rozbawiły, i już wiem że nie chcę być kurą :ryk: :ryk: :ryk: a z kobietami to nie tak do końca prawda,my wiemy co chcemy.... :1luvu:
Śpij Ewciu dobrze, ja jeszcze mam tydzień urlopu. :mrgreen:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Nie mar 26, 2017 7:27 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 41 raz i PIJAWEK 12

MonikaMroz pisze:Poczytałam kawały. Mój mąż jak śmiał sie z tego o tej kurze :1luvu:
Gałązki dla Polci i Zuzanki :D

Witaj Moniś ! :)
Ja jak przeczytałam o Kaziku nie mogłam się powstrzymać ,żeby nie prze kleić na wątek :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie mar 26, 2017 7:28 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 41 raz i PIJAWEK 12

Moli25 pisze:
Ewa L. pisze:Pewien bezrobotny inżynier nie mogąc od dłuższego czasu znaleźć zatrudnienia postanowił zmienić fach i założyć własną klinikę. Na budynku wywiesił szyld z napisem : Wyleczymy twoją dolegliwość za 500 zł, w przeciwnym wypadku damy ci 1000 zł?. Przechodzący obok lekarz postanowił to wykorzystać i trochę zarobić.
- Dzień dobry, nie wiem co się stało, straciłem smak?
- Dobrze. Proszę otworzyć usta?
- Fuj? przecież to benzyna!
- Gratulacje, odzyskał pan smak, 500 zł. Wściekły lekarz zapłacił. Po kilku dniach wrócił do kliniki:
- Dzień dobry, straciłem pamięć, pomóżcie mi ją odzyskać?
- Dobrze, już podaję?
- Ale przecież tam jest benzyna!
- Gratuluję, odzyskał pan pamięć, 500 zł. Jeszcze bardziej zdenerwowany lekarz zapłacił, jednak po kilku kolejnych dniach ponownie postanowił się odgryźć...... - Dzień dobry, straciłem wzrok, proszę mi pomóc? - Przykro mi, nie mamy na to lekarstwa. Proszę, tu jest pana 1000 zł. - Ale tu jest tylko 500 zł? - Gratuluję, odzyskał pan wzrok, należy się 500 zł.

:20145 uśmiałam sie

A z tymi piętrami to moj maż skwitował "cos w tym jest, wam kobietom czasami cieżko dogodzić" :ryk:

I to jest właśnie patent na biznes :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie mar 26, 2017 7:29 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 41 raz i PIJAWEK 12

Gosiagosia pisze:kawały mnie też rozbawiły, i już wiem że nie chcę być kurą :ryk: :ryk: :ryk: a z kobietami to nie tak do końca prawda,my wiemy co chcemy.... :1luvu:
Śpij Ewciu dobrze, ja jeszcze mam tydzień urlopu. :mrgreen:

.............tylko faceci nie zawsze są domyślni :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie mar 26, 2017 7:46 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 41 raz i PIJAWEK 12

Witam wszystkich niedzielnie ! :)

Dla zapominalskich przypominam o zmianie czasu , że weszliśmy właśnie w czas letni. Na forum można go zmienić wchodząc w panel użytkownika i zakładkę ustawienia . Zaznaczamy okienko czas letni i gotowe :ok: :mrgreen:

My dziś wstałyśmy przed 7 rano. Dziewczynki po śniadanku właśnie smacznie śpią . Zuzia w szafie a Pola na drapaczku przy uchylonym oknie.Robi się cieplej na dworze choć rano jak wstałam to na dachu bloku na przeciwko leżała warstwa białego szronu. Musiał być w nocy przymrozek.
Dziś na śniadanie zachciało mi się jajek na miękko z majonezem.A co - ugotowałam sobie :mrgreen:
Mam dziś w planach zmienić pościel i naszykować pranie oraz zrobić przegląd ciuchów i naszykować worek z nimi bo jutro jest zbiórka dla potrzebujących. Co jakiś czas u nas są takie akcje. Jakiś tydzień wcześniej jest informacja ,że tego i tego dnia będzie zbiórka ubrań, środków czystości , zabawek i kto co ma zbędnego. Szykuje się wtedy worek i zostawia na klatce koło drzwi. Danego dnia przyjeżdża samochód i przeważnie dwóch gości oblatuje całą klatkę i zbiera pozostawione worki. Jest to dobra okazja na pozbycie się niepotrzebnej odzieży i innych przedmiotów.
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie mar 26, 2017 8:44 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 41 raz i PIJAWEK 12

Jak widzę pracowity dzień sobie szykujesz :mrgreen:
Mój zwierzyniec też po śniadaniu i poszły spać. Im to dobrze nie muszą nic robić tylko jedzą i śpią. Wczoraj wieczorkiem miały seans odpchlania i odrobaczania i zaraz szczepienia oj nie będą zadowolone :roll:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Nie mar 26, 2017 9:45 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 41 raz i PIJAWEK 12

Dzień dobry. ja na razie nie mogę odnaleźć się w czasie.... Nie znoszę tych zmian...

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Nie mar 26, 2017 10:14 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 41 raz i PIJAWEK 12

Gosiagosia pisze:Jak widzę pracowity dzień sobie szykujesz :mrgreen:
Mój zwierzyniec też po śniadaniu i poszły spać. Im to dobrze nie muszą nic robić tylko jedzą i śpią. Wczoraj wieczorkiem miały seans odpchlania i odrobaczania i zaraz szczepienia oj nie będą zadowolone :roll:

Rano było jakoś tak fajniej a teraz jakieś szarawe chmury nadciągają.Odwinęłam nogę i zdjęłam opatrunek - wygląda strasznie :strach:
Przemyłam ranę solą fizjologiczną bo woda utleniona szczypie jak diabli. Widzę jak powoli tworzą się kropelki żółtego przezroczystego płynu by za chwile spłynąć strumykiem.Rana wygląda koszmarnie jak rana po oparzeniowa z brakującymi fragmentami skóry. Nie wiem już co robić, czym leczyć ......jedno co wiem na pewno to to ,że boli, boli, boli......

My z dziewczynkami planujemy wypad do weta na maj - czerwiec. Czekają nas badania, szczepienie i odrobaczenie oraz przegląd ogólny.
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie mar 26, 2017 10:17 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 41 raz i PIJAWEK 12

To pijaweczki nic nie poradzą na to... Byłaś u lekarza? Nic nie można zrobić? No przecież musi być jakiś sposób...

Sihaja

Post » Nie mar 26, 2017 10:21 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 41 raz i PIJAWEK 12

Sihaja pisze:To pijaweczki nic nie poradzą na to... Byłaś u lekarza? Nic nie można zrobić? No przecież musi być jakiś sposób...

Na tym etapie nic nie dadzą . We wtorek idę do chirurga naczyniowego a jak on nic nie poradzi to trzeba będzie iść do dermatologa.
Już mi brakuje pomysłów. :(
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie mar 26, 2017 10:23 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia 41 raz i PIJAWEK 12

Współczuję. Bardzo. Musi by jakis sposob. Cos mi sie y klawiatura stalo, nie wiem jak to odkrecic...

Sihaja

[poprzednia][następna]