Bytomskie Łobuzy cz. 10 - wspomnienie Kitusi i Maciusia s.92

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 24, 2017 23:37 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - wspomnienie Kitusi i Maciusia

klaudiafj pisze:Dziekuje Dziewczyny :) ja mam wieczor planszowkowy :) przyjechal kolega i mamy mnostwo gier i sobie gramy w trójkę :)
Bunio&Daga zwierzeta dzikie sa trudne do fotografowania, wymagaja ciepliwosci :) a udalo Ci sie zrobic jakies zdjecie? Ptaki to juz w ogole sa trudne :)

Tak,całkiem sporo.
Tylko tak jak pisałam ,bywaja gatunki bardzo płochliwe

Bunio& Daga

Od: Pt wrz 19, 2014 11:37

Post » Sob lut 25, 2017 0:26 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - wspomnienie Kitusi i Maciusia

Byłam, czytałam :P :1luvu: :1luvu: :1luvu: :201461 :201461 :201461

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Sob lut 25, 2017 8:56 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - wspomnienie Kitusi i Maciusia

Klaudia jak będziecie 11 marca to jest szansa, że się spotkamy. Podjechałabym do Marty.
O ile nic się nie wydarzy to ponownie na pomorze jadę dopiero 13 :)

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Sob lut 25, 2017 13:18 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - wspomnienie Kitusi i Maciusia

Bunio& Daga pisze:
klaudiafj pisze:Dziekuje Dziewczyny :) ja mam wieczor planszowkowy :) przyjechal kolega i mamy mnostwo gier i sobie gramy w trójkę :)
Bunio&Daga zwierzeta dzikie sa trudne do fotografowania, wymagaja ciepliwosci :) a udalo Ci sie zrobic jakies zdjecie? Ptaki to juz w ogole sa trudne :)

Tak,całkiem sporo.
Tylko tak jak pisałam ,bywaja gatunki bardzo płochliwe

Chetnie bym zobaczyla :) ja ostatnio znalazlam moje zdjecie klucza kaczek (chyba kaczki) i to wszystko co mam w tym temacie ;) a nawet nie pamietam ze go widzialam :)

Gosiagosia pisze:Byłam, czytałam :P :1luvu: :1luvu: :1luvu: :201461 :201461 :201461

:1luvu: :)

Dyktatura pisze:Klaudia jak będziecie 11 marca to jest szansa, że się spotkamy. Podjechałabym do Marty.
O ile nic się nie wydarzy to ponownie na pomorze jadę dopiero 13 :)

Super :ok: :D
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob lut 25, 2017 13:38 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - wspomnienie Kitusi i Maciusia

Tosiczek zyczy milego dnia :)

Obrazek

(chyba jakosc siadla :/ wstawialam z tel przez wstaw.org)
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Sob lut 25, 2017 15:52 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - wspomnienie Kitusi i Maciusia

Miłego dnia :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Sob lut 25, 2017 20:32 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - wspomnienie Kitusi i Maciusia

Hejka ! )
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Sob lut 25, 2017 23:40 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - wspomnienie Kitusi i Maciusia

Czesć :1luvu:
Tosia ładnie wyglada w tym kolorku . A te oczy !

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Nie lut 26, 2017 0:35 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - wspomnienie Kitusi i Maciusia

klaudiafj pisze:Tosiczek zyczy milego dnia :)

Obrazek

(chyba jakosc siadla :/ wstawialam z tel przez wstaw.org)

Śliczna jest :ok: :201461

Bunio& Daga

Od: Pt wrz 19, 2014 11:37

Post » Nie lut 26, 2017 1:24 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - wspomnienie Kitusi i Maciusia

klaudiafj pisze:Żebym tylko nie schrzaniła zdjęć :mrgreen:

Przyjęli mnie do Krajowego Cechu Fotografów okręgu Katowickiego .

Brawo, brawo, brawo!!! To wielkie osiągnięcie dla fotografa.
Bardzo Ci gratuluję!

Reszty nie potrafię zacytować "ładnie" i zgodnie z literą forum, zatem powiem, że:

1. Wspomnienie o Maciusiu i Kitusi jest przepiękne - widziałam je zaraz po wrzuceniu, ale było mi tak jakoś - przykro cudownie/cudownie przykro - taki stan, że człowiek płacząc się cieszy bądź cieszy, płacząc. Nie wiem co lepsze. Nie napisałam zatem nic. Nie umiałam się ustawić. Do zdjęcia. I zdjęć. Do zdjęcia i zdjęć Kotków oczywiście.

2. Tosiul - jak zwykle - boska. Żałuję, że mojego białego szczura nie ma na forum, może Tosi mrugnęła by powieka na jego widok :)
3. Maria hah, Marysia z płomieniem - zdjęcie, jak na Ciebie patrzy rano... Jak ja marzę o takim spojrzeniu. Jest naprawdę niepowtarzalna.

Klaudia. Mam tyle pozytywnych życzeń dla Ciebie, że musisz to czuć. Musisz.
Powodzenia we wszystkim.
Trzymam kciuki zawsze.

Ps. Jak i czym ująć kota, by wystawił jęzora? 8) Głaszczę, to mruczy, ale nie zawsze. Musi mieć dzień. Nigdy, choć leżał w ekstazie, nie przymknął ust/mordeczki/? z tym kawałkiem różowego szczęścia. Ten typ tak ma/kocurro/ czy muszę poczekać na "otwarcie duszy" przede mną?

:kotek:

Ajaaa

Od: Wto sie 25, 2015 1:09

Post » Nie lut 26, 2017 8:43 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - wspomnienie Kitusi i Maciusia

[quote="klaudiafj"]Żebym tylko nie schrzaniła zdjęć :mrgreen:

Przyjęli mnie do Krajowego Cechu Fotografów okręgu Katowickiego :201453

Nigdy nie sądziłam, że będę należeć do cechu! Ale to oznacza, że będę fotografem wśród fotografów :D
I oznacza to, że zaczynam "oficjalną karierę" :ryk: oczywiście, żartuję :D

Chociaż to dopiero wstępna zgoda, bo do wypełnienia się formalności muszę jechać 30 marca do Krakowa na spotkanie, gdzie zarząd i inni członkowie chcą mnie poznać i zobaczyć moje zdjęcia, czyli to czym się zajmuję. Teraz sobie dziękuję, że chodziłam na te wszystkie kursy i do szkół, bo prezentacje prac miałam niejednokrotnie i to przed komisjami, to teraz wiem jak to wygląda, czego się spodziewać i jak się przygotować. Ale i tak żołądek mi tańczy.
Może spotkania z innymi zawodowymi fotografami dodadzą mi pewności siebie i wiele się nauczę - na to liczę :)

gratulacje :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
bądź pewna siebie bo jesteś dobra w tym co robisz, a my tutaj będziemy trzymać za Ciebie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Tosia :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie lut 26, 2017 17:15 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - wspomnienie Kitusi i Maciusia

Klaudia - jesteś Wielka! Gratulacje :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Pon lut 27, 2017 0:49 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - wspomnienie Kitusi i Maciusia

Na wątku Zuzi i Poli jest ankieta dotycząca konkursów na miss i mistera miau.
Zachęcam do wzięcia udziału w ankiecie bo jestem ciekawa waszej opinii.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon lut 27, 2017 9:51 Re: Bytomskie Łobuzy cz. 10 - wspomnienie Kitusi i Maciusia

klaudiafj pisze:
Przyjęli mnie do Krajowego Cechu Fotografów okręgu Katowickiego :201453

Nigdy nie sądziłam, że będę należeć do cechu! Ale to oznacza, że będę fotografem wśród fotografów :D
I oznacza to, że zaczynam "oficjalną karierę" :ryk: oczywiście, żartuję :D

Chociaż to dopiero wstępna zgoda, bo do wypełnienia się formalności muszę jechać 30 marca do Krakowa na spotkanie, gdzie zarząd i inni członkowie chcą mnie poznać i zobaczyć moje zdjęcia, czyli to czym się zajmuję. Teraz sobie dziękuję, że chodziłam na te wszystkie kursy i do szkół, bo prezentacje prac miałam niejednokrotnie i to przed komisjami, to teraz wiem jak to wygląda, czego się spodziewać i jak się przygotować. Ale i tak żołądek mi tańczy.
Może spotkania z innymi zawodowymi fotografami dodadzą mi pewności siebie i wiele się nauczę - na to liczę :)

Klaudia, gratuluję, gratuluję, gratuluję! :D :201440

waanka

Od: Czw paź 30, 2014 20:36

[poprzednia][następna]