Pixie, Coco, Nitka - Burasy w akcji! cz.5 Pixie zdrowieje

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie lut 05, 2017 11:21 Re: Pixie, Coco, Nitka - Burasy w akcji! cz.5 Pixiasty chory

Co u Was?

megan72

Od: Śro kwi 18, 2007 12:41

Post » Nie lut 05, 2017 12:11 Re: Pixie, Coco, Nitka - Burasy w akcji! cz.5 Pixiasty chory

Część

Klaudia bawimy się Ale nie jest tak że dziennie wieczorem czy coś. Nie ma to statusu rytuałów.
Wieczorem zawsze jest mizianie

Moli czy mój maz ma wam stworzyc prijekt sypialni hahaha??

Marysiu co tam?

Megan wiesz co maly odwyk of forum
Pixie wraca do normy. Wrócił do spania ze mna. To dobry znak

Mnie wczoraj sciela jakas nie wiem grypa ale o 20 wlazlam do lozka i spalan do 11 rano..
Ale dzis jiz w miare.
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Nie lut 05, 2017 18:39 Re: Pixie, Coco, Nitka - Burasy w akcji! cz.5 Pixiasty chory

Hahaha!
Wiesz ze my szukamy gotowego egzemparza :wink:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie lut 05, 2017 19:39 Re: Pixie, Coco, Nitka - Burasy w akcji! cz.5 Pixiasty chory

Żyję, ale co to za życie, błeeeeeeeeeeeee

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie lut 05, 2017 21:39 Re: Pixie, Coco, Nitka - Burasy w akcji! cz.5 Pixiasty chory

Mary powiało pesymizmem

My dziś mielismy wychodne ze znajomymi. W końcu "dzieci" mogły zostać same:) Byliśmy na sushi a potem na drinku

Obrazek

Wróciliśmy to zaraz na nas naskoczyly
- Nicia "dawajcie jeść"
- Pixie "wypusccie na klatkę"
- Coco "baw się ze mna baw"

Ja mam wrażenie że one doskonale wiedzą kiedy wychodzimy zarabiać na ich jedzonko... A kiedy wychodzimy wydawać $$$ na nie jedzonko dla nich....

Bo jak wychodzimy i nie zarabiamy na ich jedzonko to potem sie tak kończy :ryk:
Zandarmy :D
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Pon lut 06, 2017 10:14 Re: Pixie, Coco, Nitka - Burasy w akcji! cz.5 Pixiasty chory

Odpowiednie powitanie zawsze musi być :mrgreen:
Ja właśnie nagrałam, co się u mnie dzieje po otwarciu drzwi wejściowych - bezcenna rzecz, gdy się ma zwierzę w domu :mrgreen:

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Pon lut 06, 2017 10:50 Re: Pixie, Coco, Nitka - Burasy w akcji! cz.5 Pixiasty chory

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon lut 06, 2017 21:52 Re: Pixie, Coco, Nitka - Burasy w akcji! cz.5 Pixiasty chory

Aia pisze:Odpowiednie powitanie zawsze musi być :mrgreen:
Ja właśnie nagrałam, co się u mnie dzieje po otwarciu drzwi wejściowych - bezcenna rzecz, gdy się ma zwierzę w domu :mrgreen:

Trafi to na YT? :love:
Uwielbiam powitania w drzwiach :love:
Obrazek

Moli25

Post » Pon lut 06, 2017 21:57 Re: Pixie, Coco, Nitka - Burasy w akcji! cz.5 Pixiasty chory

I chciałam napisać jeszcze ze taka zrobiłaś mi chęć na takiego drinka ze w piątek ide z koleżankami do kina to moze i gdzies na drinka uda sie wyjsc :wink:
Obrazek

Moli25

Post » Pon lut 06, 2017 22:09 Re: Pixie, Coco, Nitka - Burasy w akcji! cz.5 Pixiasty chory

Moli25 pisze:

Jak jest takie życzenie to trafi :) Swoją drogą, ja też bym zobaczyła jak Wasze się zachowują, gdy otwieracie drzwi do domu :wink:
W początkach mojej obecności na forum miau, miałam podpis, że nie ma sensu wracać do mieszkania, jeśli za drzwiami nie siedzi zwierzę, które Nas powita :)

Aia

Post » Pon lut 06, 2017 22:14 Re: Pixie, Coco, Nitka - Burasy w akcji! cz.5 Pixiasty chory

Aia pisze:
Moli25 pisze:

Jak jest takie życzenie to trafi :) Swoją drogą, ja też bym zobaczyła jak Wasze się zachowują, gdy otwieracie drzwi do domu :wink:
W początkach mojej obecności na forum miau, miałam podpis, że nie ma sensu wracać do mieszkania, jeśli za drzwiami nie siedzi zwierzę, które Nas powita :)

I to jest bardzo dobre stwierdzenie :mrgreen:

Moich jest cieżko uwiecznić, bo jak otwieram drzwi to najpierw wchodzi plecak, torba z zakupami, nogi z wyprostowanymi kolanami by towarzystwo nie wybiegło :20145
Ile raz wchodzę do domu tyle razy sie sama z siebie śmieje :20145

Jak juz dotrę do domu, Molka stoi z oczami jakby zobaczyła ducha świetego, a Fuks wywraca sie na srodku przedpokoju z mina "głaszcz albo daj jesc NOW"

Cóż pozostaje? Kochać te małe potworki :love:
Obrazek

Moli25

Post » Pon lut 06, 2017 22:25 Re: Pixie, Coco, Nitka - Burasy w akcji! cz.5 Pixiasty chory

Pięknie :love:
A te "siaty przodem, proszę" to pamiętam, przerabiałam :ryk: Krowa staje murem w drzwiach i poganiać muszę by mnie wpuścił do środka :mrgreen:

Aia

Post » Pon lut 06, 2017 22:31 Re: Pixie, Coco, Nitka - Burasy w akcji! cz.5 Pixiasty chory

Molka czasami radośnie wyskoczy poza drzwi. Najgorzej jak mam reklamówki w ręce a musze gnać za nią, w miedzy czasie Fuks sobie urządzi wychodne i weź tu człowieku bądź mądry. Jedno w prawo drugie w lewo.
Dlatego wole unikać takich sytuacji stresowych jak wchodzę sama do mieszkania.
Tak wiec siaty przodem :20145 zapamiętam !!
Obrazek

Moli25

Post » Pon lut 06, 2017 22:45 Re: Pixie, Coco, Nitka - Burasy w akcji! cz.5 Pixiasty chory

Tak :mrgreen:
Ja to sobie myślę, że sąsiedzi to muszą mieć ze mnie ubaw, bo sama czuję się jak na pastwisku zaganiając bydło do zagrody "hajda! paszła! do obory, w tył zwrot!", tylko bacika w ręce brakuje :wink: Do Krowy to nawet by pasowało, ale On wie, że korytko jest w druga stronę i nie napiera na wyjście :wink:

Aia

[poprzednia][następna]