Pixie, Coco, Nitka - Burasy w akcji! cz.5 Pixie zdrowieje

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon sty 30, 2017 22:47 Re: Pixie, Coco, Nitka - Burasy w akcji! cz.5 Pixiasty chory

Haha no a jako ze dziewczyny ostatnio zaniedbane na watku zapodaje focie mojej piękności

Obrazek
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Wto sty 31, 2017 0:16 Re: Pixie, Coco, Nitka - Burasy w akcji! cz.5 Pixiasty chory

Piękność!!! <3 <3 <3

Tez spalam na podlodze ;) w kuchni z chlopem przy Kitusi kiedyś po sterylce. Nie zapomne tej nocy do konca zycia.
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Wto sty 31, 2017 7:17 Re: Pixie, Coco, Nitka - Burasy w akcji! cz.5 Pixiasty chory

MB&Ofelia pisze:Ekhem, ja z powodu kota spałam na podłodze w łazience :oops: To było po sterylce Ofelii, zaszyła się w łazienkowym kąciku i leżała jak kupka nieszczęścia. Podłożyłam jej kocyk i żeby mieć ją na oku rozłożyłam obok koc dla siebie, leżałam i czytałam. A że noc była zarwana to w pewnym momencie zasnęłam :oops:

Co te koty z nami robią :strach: :wink:

Ja tak z Leosiem I, zeby nie plakal zamkniety w lazience... tyle ze ja od razu spalam, bez czytania nawet
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Wto sty 31, 2017 8:05 Re: Pixie, Coco, Nitka - Burasy w akcji! cz.5 Pixiasty chory

Niteczko :love: przepiękna kota. Taka z klasa i dama :1luvu:
I na nowej sofie :love: :mrgreen:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Wto sty 31, 2017 9:50 Re: Pixie, Coco, Nitka - Burasy w akcji! cz.5 Pixiasty chory

Aia pisze:No chyba każdy opiekun zwierzęcia spał w pewnym momencie swojego życia na podłodze.
Cóż począć, taki żywot żuczka :mrgreen:

Ja jeszcze nie :oops:

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Wto sty 31, 2017 9:52 Re: Pixie, Coco, Nitka - Burasy w akcji! cz.5 Pixiasty chory

PixieDixie pisze:Haha no a jako ze dziewczyny ostatnio zaniedbane na watku zapodaje focie mojej piękności

Obrazek

Urodzona modelka

Dyktatura

Post » Wto sty 31, 2017 9:56 Re: Pixie, Coco, Nitka - Burasy w akcji! cz.5 Pixiasty chory

Dyktatura pisze:
Aia pisze:No chyba każdy opiekun zwierzęcia spał w pewnym momencie swojego życia na podłodze.

No i żeby Cię to ominęło!
Chyba, że z okazji jakiegoś kociego/psiego niemowlęcia, któremu będziesz chciała dotrzymać towarzystwo :wink:

Niteczka - idealnie piękna :1luvu:

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Wto sty 31, 2017 9:57 Re: Pixie, Coco, Nitka - Burasy w akcji! cz.5 Pixiasty chory

Sofa jeszcze nie obdprapana :D To wiecie. Musze ruszyc na aktywne poszukiwania narzuty na wersalke bo troche mi szkoda.... bo one nie drapia one po prostu biegaja... i boje sie ze w ferworze zabawy za mocno wbija pazury. Dlatego jest poki co stary koc na niej.

Dzis pixiasty musial zostac sam. Bedzie mial spokoj i czas na drzemki.

Gastro gardzi ale dostal rano parzonego kurczaka. Stanowczo lubi taka forme mokrego ze tak powiem. Mysle nad jakas dodatkowa suplementacja w tej sytuacji.

Zobaczymy co bedzie jak wrocimy. Postara sie wczesniej urwac z pracy.

Na temat jego sampoczucia sie nie wypowiadam ;) z przyczyn oczywistych :)

PixieDixie

Post » Wto sty 31, 2017 9:59 Re: Pixie, Coco, Nitka - Burasy w akcji! cz.5 Pixiasty chory

PixieDixie pisze:Sofa jeszcze nie obdprapana :D To wiecie. Musze ruszyc na aktywne poszukiwania narzuty na wersalke bo troche mi szkoda....

USZYJ!!!! Sama!! :mrgreen:

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

Post » Wto sty 31, 2017 10:28 Re: Pixie, Coco, Nitka - Burasy w akcji! cz.5 Pixiasty chory

Aia pisze:
Dyktatura pisze:

No i żeby Cię to ominęło!
Chyba, że z okazji jakiegoś kociego/psiego niemowlęcia, któremu będziesz chciała dotrzymać towarzystwo :wink:

Niteczka - idealnie piękna :1luvu:

Ale ja już miałam niemowlęta w domu. I wtedy też spałam w wyrku.
Z Naliną po sterylce spałyśmy tak
Obrazek
Maluchy w nocy spały w zamkniętym transporterku, przy kaloryferze w łazience. W nocy ich nie karmiłam.

Dyktatura

Post » Wto sty 31, 2017 13:09 Re: Pixie, Coco, Nitka - Burasy w akcji! cz.5 Pixiasty chory

PixieDixie pisze:Gastro gardzi ale dostal rano parzonego kurczaka. Stanowczo lubi taka forme mokrego ze tak powiem. Mysle nad jakas dodatkowa suplementacja w tej sytuacji.

Może z suplementacją się wstrzymaj póki sytuacja trawienna się nie ustabilizuje, zdarza się że koty źle reaguję na niektóre suplementy (słyszałam o kotce wymiotującej po skorupkach zbyt grubo - jak dla niej - zmielonych, moja Ofelia z kolei nie może wątróbki). Jeżeli już to przyda się urozmaicenie repertuaru mięs - np. serduszka, żołądki, trochę tłustsze kąski.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Wto sty 31, 2017 16:11 Re: Pixie, Coco, Nitka - Burasy w akcji! cz.5 Pixiasty chory

Myślałam o jakimś feline.

Zobaczymy co zastaniemy w domu....

PixieDixie

Post » Wto sty 31, 2017 17:43 Re: Pixie, Coco, Nitka - Burasy w akcji! cz.5 Misia[*] za TM

PixieDixie pisze:Obrazek
Obrazek
Świeże jak bułeczki
Pixie się domaga kolacji
Nicia tez patrzy

Zamówiłam właśnie karmę

Jakie wspaniałe foty :ok: :ok:
O pięknych buraskowych mordeczkach nie wspomnę - cuda, panie, cuda :201461 :201461 :201461 :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Za Pixiorka :ok: :ok: :ok: :ok:
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Wto sty 31, 2017 19:28 Re: Pixie, Coco, Nitka - Burasy w akcji! cz.5 Pixiasty chory

Słodka dziewczyna!
A za wiadomo kogo - kciuki!

megan72

Od: Śro kwi 18, 2007 12:41

Post » Wto sty 31, 2017 20:26 Re: Pixie, Coco, Nitka - Burasy w akcji! cz.5 Pixiasty chory

Nic dalej nie bede pisac :)

Ktos chyba woli kocyk pod kaloryferem od bunkra pod lozkiem ;)

PixieDixie

[poprzednia][następna]