Moderator: Estraven

MB&Ofelia pisze:Ekhem, ja z powodu kota spałam na podłodze w łazienceTo było po sterylce Ofelii, zaszyła się w łazienkowym kąciku i leżała jak kupka nieszczęścia. Podłożyłam jej kocyk i żeby mieć ją na oku rozłożyłam obok koc dla siebie, leżałam i czytałam. A że noc była zarwana to w pewnym momencie zasnęłam
![]()
Co te koty z nami robią![]()
przepiękna kota. Taka z klasa i dama
Aia pisze:No chyba każdy opiekun zwierzęcia spał w pewnym momencie swojego życia na podłodze.
Cóż począć, taki żywot żuczka
PixieDixie pisze:Haha no a jako ze dziewczyny ostatnio zaniedbane na watku zapodaje focie mojej piękności
Dyktatura pisze:Aia pisze:No chyba każdy opiekun zwierzęcia spał w pewnym momencie swojego życia na podłodze.
Ja jeszcze nie

PixieDixie pisze:Sofa jeszcze nie obdprapanaTo wiecie. Musze ruszyc na aktywne poszukiwania narzuty na wersalke bo troche mi szkoda....
Aia pisze:Dyktatura pisze:Aia pisze:No chyba każdy opiekun zwierzęcia spał w pewnym momencie swojego życia na podłodze.
Ja jeszcze nie
No i żeby Cię to ominęło!
Chyba, że z okazji jakiegoś kociego/psiego niemowlęcia, któremu będziesz chciała dotrzymać towarzystwo![]()
Niteczka - idealnie piękna

PixieDixie pisze:Gastro gardzi ale dostal rano parzonego kurczaka. Stanowczo lubi taka forme mokrego ze tak powiem. Mysle nad jakas dodatkowa suplementacja w tej sytuacji.
PixieDixie pisze:
Świeże jak bułeczki
Pixie się domaga kolacji
Nicia tez patrzy
Zamówiłam właśnie karmę

Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, ewar, katkop, Silverblue i 13 gości