Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Ale jesteś ty Marysiu i pewnie niedługo ktoś sie pojawi.
Nie wyobrażam sobie miau bez Inusiowego wątku.
Załóż wątek ku pamięci Inusi. By można powspominać , poczytać jaka była, pooglądać jej fotki.
Ewa L. pisze:Ale jesteś ty Marysiu i pewnie niedługo ktoś sie pojawi.
Załóż wątek ku pamięci Inusi. By można powspominać , poczytać jaka była, pooglądać jej fotki.
Dyktatura pisze:Ewa L. pisze:Ale jesteś ty Marysiu i pewnie niedługo ktoś sie pojawi.
Dokładnie tak jak pisze Ewa. Bez wątku Inusiowego się nie da.
MB&Ofelia pisze:Nie musisz kończyć wątku na setce. Możesz pociągnąć go trochę dłużej. Myślę że nikt nie będzie robił problemu w tej sytuacji. Założysz nowy jak Ineczka wróci w nowym futerku albo jak przyśle jakieś Footerko potrzebujące miłości i domku.
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Nie musisz kończyć wątku na setce. Możesz pociągnąć go trochę dłużej. Myślę że nikt nie będzie robił problemu w tej sytuacji. Założysz nowy jak Ineczka wróci w nowym futerku albo jak przyśle jakieś Footerko potrzebujące miłości i domku.
A co na to modzi?
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Nie musisz kończyć wątku na setce. Możesz pociągnąć go trochę dłużej. Myślę że nikt nie będzie robił problemu w tej sytuacji. Założysz nowy jak Ineczka wróci w nowym futerku albo jak przyśle jakieś Footerko potrzebujące miłości i domku.
A co na to modzi?
Zrozumieją na pewno. Nie mówiąc o tym, że ktoś kiedyś wyszukał wątek mający kilkaset stron. Serio.
MB&Ofelia pisze:Czytałam kiedyś o kocie który dosłownie dał się zamiziać na amenTrzeba go było reanimować
Dyktatura pisze:MB&Ofelia pisze:Czytałam kiedyś o kocie który dosłownie dał się zamiziać na amenTrzeba go było reanimować
Żebym ja Ciebie na amen nie zamiziała, bo kto Cię wtedy ocuci? Proszę syna mi głaskać z umiarem.![]()
Janinko kiedy tylko będziecie chcieli zapraszamy na mizianki i okłaczanie.![]()
![]()
Po sprzątaniu u nas wygląda to tak:
http://img2.demotywatoryfb.pl/uploads/2 ... vr_600.jpg
Dyktatura pisze:Ewa L. pisze:Ale jesteś ty Marysiu i pewnie niedługo ktoś sie pojawi.
Dokładnie tak jak pisze Ewa. Bez wątku Inusiowego się nie da.
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 19 gości