alessandra pisze:Niniejszym ogłaszamy , iż bazarek zakończony[...]
a bidon, to się jeszcze gdzieś pokaże?
---

Moderator: Moderatorzy
alessandra pisze:Niniejszym ogłaszamy , iż bazarek zakończony[...]
ewa_mrau pisze:alessandra pisze:Niniejszym ogłaszamy , iż bazarek zakończony[...]
a bidon, to się jeszcze gdzieś pokaże?
---
alessandra pisze:A jeśli Pani sobie życzy to bez pokazania za niewielką opłatą będzie Twój![]()
ewa_mrau pisze:alessandra pisze:A jeśli Pani sobie życzy to bez pokazania za niewielką opłatą będzie Twój![]()
no to biorę
adres znasz
---
ewa_mrau pisze:alessandra pisze:A jeśli Pani sobie życzy to bez pokazania za niewielką opłatą będzie Twój![]()
no to biorę
adres znasz
---
ewa_mrau pisze:ewa_mrau pisze:alessandra pisze:A jeśli Pani sobie życzy to bez pokazania za niewielką opłatą będzie Twój![]()
no to biorę
adres znasz
---
a kassę gdzie słać?
---
Agneska pisze:Wróciłam do roboty, znalazłam przesyłkę w mojej poczcie.
Bardzo dziękuję, również za Tulinkowy gratis.![]()
![]()
alessandra pisze:A teraz czas pokazać niespodziewajke Tulinka, którą za 15zł wylicytowała anita5![]()
na zimowy czas mamy coś dla ciała i coś dla ducha![]()
dla futerka na smaczek tuńczyka w proporcji zimowejoraz zabawki, a dla Dużej coś dla ducha : naleweczka oraz film, który przeniesie w pełen uroków ciepły klimat
a także dla towarzystwa koteczka zimowego w postaci broszki
![]()
anita5 pisze:alessandra pisze:A teraz czas pokazać niespodziewajke Tulinka, którą za 15zł wylicytowała anita5![]()
na zimowy czas mamy coś dla ciała i coś dla ducha![]()
dla futerka na smaczek tuńczyka w proporcji zimowejoraz zabawki, a dla Dużej coś dla ducha : naleweczka oraz film, który przeniesie w pełen uroków ciepły klimat
a także dla towarzystwa koteczka zimowego w postaci broszki
![]()
Dziś dopiero odebrałam z poczty, prześliczności! Dziękuję! Ta broszka jest genialna, a naleweczka pewnie mniam mniam.![]()
Rękawica kuchenna cudo!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości