[KONIEC]Nie- i spodziewajki - dla ślepaczków na nowy rok

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob sty 07, 2017 15:36 Re: Nie- i spodziewajki - dla ślepaczków na nowy rok :-)06-0

alessandra pisze:Niniejszym ogłaszamy , iż bazarek zakończony :D [...]

a bidon, to się jeszcze gdzieś pokaże?
---
:smokin:
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Sob sty 07, 2017 16:15 Re: Nie- i spodziewajki - dla ślepaczków na nowy rok :-)06-0

ewa_mrau pisze:
alessandra pisze:Niniejszym ogłaszamy , iż bazarek zakończony :D [...]

a bidon, to się jeszcze gdzieś pokaże?
---

A jeśli Pani sobie życzy to bez pokazania za niewielką opłatą będzie Twój :mrgreen: :piwa:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Sob sty 07, 2017 19:20 Re: Nie- i spodziewajki - dla ślepaczków na nowy rok :-)06-0

alessandra pisze:A jeśli Pani sobie życzy to bez pokazania za niewielką opłatą będzie Twój :mrgreen: :piwa:

no to biorę
adres znasz
---
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

ewa_mrau

Post » Nie sty 08, 2017 14:39 Re: Nie- i spodziewajki - dla ślepaczków na nowy rok :-)06-0

ewa_mrau pisze:
alessandra pisze:A jeśli Pani sobie życzy to bez pokazania za niewielką opłatą będzie Twój :mrgreen: :piwa:

no to biorę
adres znasz
---

z podziękowaniem :1luvu:

alessandra

Post » Nie sty 08, 2017 14:43 Re: [KONIEC]Nie- i spodziewajki - dla ślepaczków na nowy rok

A teraz czas pokazać niespodziewajke Tulinka, którą za 15zł wylicytowała anita5 :1luvu:

na zimowy czas mamy coś dla ciała i coś dla ducha :mrgreen:

dla futerka na smaczek tuńczyka w proporcji zimowej :wink: oraz zabawki, a dla Dużej coś dla ducha : naleweczka oraz film, który przeniesie w pełen uroków ciepły klimat :wink: a także dla towarzystwa koteczka zimowego w postaci broszki :wink:

Obrazek

alessandra

Post » Nie sty 08, 2017 17:23 Re: Nie- i spodziewajki - dla ślepaczków na nowy rok :-)06-0

ewa_mrau pisze:

no to biorę
adres znasz
---

a kassę gdzie słać?
---

ewa_mrau

Post » Nie sty 08, 2017 17:34 Re: Nie- i spodziewajki - dla ślepaczków na nowy rok :-)06-0

ewa_mrau pisze:
ewa_mrau pisze:

no to biorę
adres znasz
---

a kassę gdzie słać?
---

już wsio piszę na pw :wink:

alessandra

Post » Pon sty 16, 2017 16:18 Re: [KONIEC]Nie- i spodziewajki - dla ślepaczków na nowy rok

Wróciłam do roboty, znalazłam przesyłkę w mojej poczcie.
Bardzo dziękuję, również za Tulinkowy gratis. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pon sty 16, 2017 17:11 Re: [KONIEC]Nie- i spodziewajki - dla ślepaczków na nowy rok

Agneska pisze:Wróciłam do roboty, znalazłam przesyłkę w mojej poczcie.
Bardzo dziękuję, również za Tulinkowy gratis. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Aleś Pani się nawypoczywała :lol: :ok: welcome ,że tak se powiemy :wink: :1luvu:

alessandra

Post » Pon sty 23, 2017 21:55 Re: [KONIEC]Nie- i spodziewajki - dla ślepaczków na nowy rok

alessandra pisze:A teraz czas pokazać niespodziewajke Tulinka, którą za 15zł wylicytowała anita5 :1luvu:

dla futerka na smaczek tuńczyka w proporcji zimowej :wink: oraz zabawki, a dla Dużej coś dla ducha : naleweczka oraz film, który przeniesie w pełen uroków ciepły klimat :wink: a także dla towarzystwa koteczka zimowego w postaci broszki :wink:

Obrazek

Dziś dopiero odebrałam z poczty, prześliczności! Dziękuję! Ta broszka jest genialna, a naleweczka pewnie mniam mniam. :D
Rękawica kuchenna cudo!
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Wto sty 24, 2017 12:21 Re: [KONIEC]Nie- i spodziewajki - dla ślepaczków na nowy rok

anita5 pisze:
alessandra pisze:A teraz czas pokazać niespodziewajke Tulinka, którą za 15zł wylicytowała anita5 :1luvu:

Obrazek

Dziś dopiero odebrałam z poczty, prześliczności! Dziękuję! Ta broszka jest genialna, a naleweczka pewnie mniam mniam. :D
Rękawica kuchenna cudo!

to jeszcze filmik do obejrzenia jako przedłużenie pobytu w pięknej scenerii z ostatnich wojaży :wink: i zima nie jest zła :ok:

alessandra

[poprzednia]