Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze:Dyktatura pisze:Kokusiu tszeba myć zemby. Nam mamusia tak robi czasami. strasznie tego nie lubiem, bo siem potem slinimy z Nalom.
Kiedyś udało mi siem pszeczytać,że ta pasta siem nazywa Dentisept
Lilo
Lilo, Lilo to ty mas moze swoją scoteckę? i myjes niom ząbki? ojej a to nie boli?
Kokusia psestrasona okropecnie
Dyktatura pisze:agusialublin pisze:Dyktatura pisze:Kokusiu tszeba myć zemby. Nam mamusia tak robi czasami. strasznie tego nie lubiem, bo siem potem slinimy z Nalom.
Kiedyś udało mi siem pszeczytać,że ta pasta siem nazywa Dentisept
Lilo
Lilo, Lilo to ty mas moze swoją scoteckę? i myjes niom ząbki? ojej a to nie boli?
Kokusia psestrasona okropecnie
Ja nie mam szoteczki tylko tom paste. Ona mi siem pszykleja do zembów i nie chce otczepić i wtedy mi kapie ślina
agusialublin pisze:Ale biorę się teraz za Kokusię, najpierw musimy wyleczyć to zapalenie a za tydzień jak wróci nasz Pan Doktor bierzemy się za czyszczenie paszczy.
Przeglądałam dzisiaj książeczki zdrowia kociarni.
Rysia jest z 2011 roku, Pysion też z 2011 roku, Kokusia z 2012 roku, Gumiś z 2013 roku a Dyzia z 2014 roku
Rycha z Pysionem mają ponad sześć lat![]()
Kokusia pięć
![]()
a mi się ciągle wydawało że one takie malutkie, takie po cztery latka mające
agusialublin pisze:MB&Ofelia pisze:Cóż, ja mając koty jeżdżę na urlop, ale mam o tyle dobrą sytuację że kotami mogą się zająć rodzice, ewentualnie ktoś z dalszej rodziny dostaje kwaterę prawie-nadmorską w zamian za opiekę nad Footerkami i podlewanie upraw balkonowych.
Ale przyznaję że na wyjeździe tęsknię za pannicami.
u mnie ciężko pięć kotów komuś sprzedaćmamie nie zawiozę bo jej chałupę rozniosą
w sumie miałabym pomoc do kotów bo znalazłabym chętną na dochodzenie i karmienie towarzystwa ale wyrzuty sumienia by mnie zjadły że ja się bawię a dzieci cały dizeń same w domu siedzą
MB&Ofelia pisze:Ofelia jest z września 2009, Carmen z przełomu czerwca/lipca 2012, ale to nadal kociątka malutkie najukochańsze![]()
Zwłaszcza jak Ofelia przychodzi w nocy pociamkać, albo jak Czarnidełko zalegnie na dywanie kołami do góry i zacznie śpiewać.
agusialublin pisze:barbarados pisze:Bedzie miała uśmiech jak gwiazda filmowa
taaa, będzie miała bielsze zęby niż ja![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 87 gości