Hohoho

nie było nas na forumie już tak długo że i całe święta przeleciały i nawet rok się skończył a o Pluszach ani widu ani słychu

ale powolutku się urządzamy i jakoś tak czasu mało a i Plusze cały czas takie same

albo jedzą albo śpią albo się biją - nic więcej towarzystwo nie robi (ale przynajmniej nie dają mi powodów do nadmiernych zmartwień )

z okazji świąt Tambek dostał ksywę "karpik" bo moja mama stwierdziła że on ma wyraz pysia jak rybka

a ja przygotowałam takie przerobione świąteczne zdjęcie Adelowych nóżek z napisem (o takie):

ale oczywiście nie miałam czasu żeby napisać na forum

przed świętami wciągnął nas wir gotowania, sprzątania i pakowania a później praca i znowu "
zapernicz" bo nowy rok

także tego no:
spóźnione życzenia pomyślności w nowym roku dla wszystkich przesyłają Pluszoki 
(i my Duzi też się dołączamy)

Nasze "mikrokotki" może i ważą niewiele ale Adela powoli robi się gruba (mimo że waga bez zmian

) a Tambusiek to też niezły kawał kloca (ale chudzielec bo grymasi przy miskach

Plusze malutkie nie są a jak się oba zwalą do łóżka spać to nam czasem miejsca albo kołdry brakuje

To zdjęcie już było ale wklejam jeszcze raz bo udało mi się wykadrować Plusze i usunąć klapek który leżał na pierwszym planie
W noworocznym "rozkładzie jazdy" mamy: zabrać Plusze na przegląd i badania okresowe, ponadto zbliża nam się termin kolejnej kontroli u okulisty (a martwak u Tambuśka nadal jest ale powoli się zmniejsza

) i jeszcze stomatologa dla Pluszy muszę umówić (bo w tych płaskich buziach im się odkłada sporo

), tyle dobrego że na razie Adeli nie zabieram na konsultacje do Jagielskiego (nie ma z czym- nic jej już nie wyrasta

) Plusze narazie nic nie podejrzewają i sobie przesypiają większa część dnia

po powrocie z pracy zastajemy je takie zaspane i przytulone:

Można by pomyśleć że one tylko śpią

jedyne co się zmienia to pościel lub koc który aktualnie okłaczają

wogóle Plusze to taka zakochana para

nawet zdarzyło się
RAZ że Adela umyła Tambkowi ucho

ale tylko po to żeby za sekundę go boksować po głowie

ten "
związek" jest skomplikowany

I na koniec kolejne zdjęcie pod tytułem "Koty tak nie śpią (ale Dela tak

)" Biała jest niemożliwa wystarczy tylko na sekundę usiąść albo położyć się na łóżku pewne jak w banku że biała przyleci "macać" się po brzuchu

A jak królewna nie śpi to lubi sobie w tv pogapić

No i tyle ciekawostek od Pluszy (w nowym roku postaram się pisać częściej i zdjęcia Pluszaków będą częściej- oby

)