Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:U nas znów jakieś debile strzelająSzkoda ,że im w portkach te petardy nie wybuchną.
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:U nas znów jakieś debile strzelająSzkoda ,że im w portkach te petardy nie wybuchną.
U nas tak samo
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:U nas znów jakieś debile strzelająSzkoda ,że im w portkach te petardy nie wybuchną.
U nas tak samo
Jeszcze się nie wystrzelali ?
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:U nas znów jakieś debile strzelająSzkoda ,że im w portkach te petardy nie wybuchną.
U nas tak samo
Jeszcze![]()
A moje wetki dziś przy święcie wykańczały nowy gabinet, żeby jutro ruszyć z kopyta.
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:U nas znów jakieś debile strzelająSzkoda ,że im w portkach te petardy nie wybuchną.
U nas tak samo
Jeszcze![]()
A moje wetki dziś przy święcie wykańczały nowy gabinet, żeby jutro ruszyć z kopyta.
To super.
Widać ,że zaangażowane są .
Ewa L. pisze:A ja jutro zaopatrzę się w pieczareczki, papryczki i inne dodatki i jak wrócę z pracy zrobię sobie to twoje danie na które przepis mi dałaś
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:U nas znów jakieś debile strzelająSzkoda ,że im w portkach te petardy nie wybuchną.
U nas tak samo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Gosiagosia, puszatek i 16 gości