MB&Ofelia pisze:mir.ka pisze:barbarados pisze:Ja też Katowice![]()
![]()
![]()
Nie wiem jak rano wstanę ale mam zamiar naduzyc napojów wyskokowych .
u mnie nie będzie nadużywania bo WS do pracy rano
![]()
![]()
Ja dopiero w poniedziałek . Raz na rok sobie pozwolę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:mir.ka pisze:barbarados pisze:Ja też Katowice![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:MB&Ofelia pisze:Przekąska ważna rzeczCo ciekawego konsumujecie?
ja skonsumowałam kilka kawałków takiego dziwnego ciasta własnej roboty, bałam sie , ze nie udało się ,ale jednak zjadliwe, już połowy blachy nie ma
Nie ma ciasta nie jadalnego. Nawet zakalec bywa smaczny no chyba że na węgiel spalisz.
Mi dzisiaj totalnie nie wyszły wytrawne muffinki![]()
Próbuję to coś zjeść, ale to stanowczo nie to co miało być.
Jedyne co to raczej się nie struję, odkąd pamiętam strułam się tylko raz gołąbkami z młodej kapusty.
PS. Ja toże w Katowicach
No to witaj w sylwestrowej ferajnie![]()
![]()
barbarados pisze:MB&Ofelia pisze:mir.ka pisze:barbarados pisze:Ja też Katowice![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja dopiero w poniedziałek . Raz na rok sobie pozwolę
klaudiafj pisze:Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Ewa L. pisze:mir.ka pisze:
ja skonsumowałam kilka kawałków takiego dziwnego ciasta własnej roboty, bałam sie , ze nie udało się ,ale jednak zjadliwe, już połowy blachy nie ma
Nie ma ciasta nie jadalnego. Nawet zakalec bywa smaczny no chyba że na węgiel spalisz.
Mi dzisiaj totalnie nie wyszły wytrawne muffinki![]()
Próbuję to coś zjeść, ale to stanowczo nie to co miało być.
Jedyne co to raczej się nie struję, odkąd pamiętam strułam się tylko raz gołąbkami z młodej kapusty.
PS. Ja toże w Katowicach
No to witaj w sylwestrowej ferajnie![]()
![]()
Nie mozna się struć mlodą kapustąPrzecież kapustę je się na surowo! To musiało być co innego
Ta KatowiceEwusia pisze, że lata 80te , a u mnie młode hity! Ochrzaniłam m. - włączaj Katowice!!!! Ale to jednak Katowice
Czekamy na prawdziwe gwiazdy
klaudiafj pisze:
Nie mozna się struć mlodą kapustąPrzecież kapustę je się na surowo! To musiało być co innego
muza_51 pisze:Ewciu.Bawię się przy komputerze.W tle gra muzyka z Zakopanego.TŻ chrapie już.
MB&Ofelia pisze:klaudiafj pisze:
Gołąbkami z młodej kapusty można. Jeżeli mięso w farszu było nie teges.
Przez te gołąbki spóźniłam się do pracy bo wyszłam z domu o takiej porze żeby jakaś apteka po drodze była już czynna.
Moli25 pisze:My jestesmy wszędzie, ale chyba zaraz w łożku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 24 gości