Moli25 pisze:Moje spóźnione juz sa?
Tak już weszły i dziś uzupełniłam na wątku bazarkowym.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Byliby idiotami, jakby Ci nie dali tej umowy.
Ewa L. pisze:MalgWroclaw pisze:Byliby idiotami, jakby Ci nie dali tej umowy.
Teraz Małgosiu nigdy nic nie wiadomo. Nie wiesz komu i kiedy się nie spodobasz.
Nauczyłam się ,że nie powinno się niektórych rzeczy brać za pewnik bo różnie w życiu bywa.
Mój znajomy był na 100% pewny ,że go nikt z pracy nie zwolni bo on już tam pracuje 12 lat i jest kierownikiem. I co się okazało zwolnili go .
Ewa L. pisze:Jako że mam przyobiecana dalszą umowę o pracę i dostałam już grafik na przyszły miesiąc po raz pierwszy muszę przyznać ,że grafik jest dla mnie zadowalający. Wprawdzie mam jedną niedzielę całą i jedną od 17 do 2 w nocy bo mamy wtedy remanent częściowy , dwie wolne środy gazetkowe, w jedną pracuję do 1 w nocy a w jedną mam środek, mam jedną sobotę od rana ale też tylko kilka popołudniówek i kilka środków. I z tych środków cieszę się najbardziej bo chociaż kilka razy przyjdę na gotowe , popracuję od do i pójdę do domu nie sprzątając stoiska i nie robiąc nadgodzin bo się nie wyrobiłyśmy. Nawet mam uwzględnione moje potrzeby dotyczące sesji pijawkowej.
Tak że cieszę się saniemowicie
Gosiagosia pisze:Ewa L. pisze:MalgWroclaw pisze:Byliby idiotami, jakby Ci nie dali tej umowy.
Teraz Małgosiu nigdy nic nie wiadomo. Nie wiesz komu i kiedy się nie spodobasz.
Nauczyłam się ,że nie powinno się niektórych rzeczy brać za pewnik bo różnie w życiu bywa.
Mój znajomy był na 100% pewny ,że go nikt z pracy nie zwolni bo on już tam pracuje 12 lat i jest kierownikiem. I co się okazało zwolnili go .
Ja tego też doświadczyłam na własnej skórze, przyszedł nowy Dyrektor i wszystkich kierowników zwolnił i usadził swoich. Tak ich usadza to tej pory - już 5 zmienił od mojego odejścia ( niestety jego protegowani nie mają odpowiedniej wiedzy i niestety popełniają karygodne błędy).![]()
Takie jest życie, że najważniejsze są plecy.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Jako że mam przyobiecana dalszą umowę o pracę i dostałam już grafik na przyszły miesiąc po raz pierwszy muszę przyznać ,że grafik jest dla mnie zadowalający. Wprawdzie mam jedną niedzielę całą i jedną od 17 do 2 w nocy bo mamy wtedy remanent częściowy , dwie wolne środy gazetkowe, w jedną pracuję do 1 w nocy a w jedną mam środek, mam jedną sobotę od rana ale też tylko kilka popołudniówek i kilka środków. I z tych środków cieszę się najbardziej bo chociaż kilka razy przyjdę na gotowe , popracuję od do i pójdę do domu nie sprzątając stoiska i nie robiąc nadgodzin bo się nie wyrobiłyśmy. Nawet mam uwzględnione moje potrzeby dotyczące sesji pijawkowej.
Tak że cieszę się saniemowicie
żeby to nie było jednorazowe tylko tak juz zostało![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości