Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 27, 2016 8:27 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡Kciuki potrzebne za DS !!!!!!

Moli25 pisze:
MalgWroclaw pisze:Moli, co oni Ci założyli, kołnierz?
Pralcia

Sukienke. Ale mam za duzo w pasie, to zrobili z tego "kołnierzyk" taki świąteczny. Na chwile, do zdjecia.lubie go, grucham jak go założą
Moli

Molinko to ta twoja Duża nie wie jaki rozmiar nosisz i taką malutką sukienkę ci kupiła? :(
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto gru 27, 2016 19:24 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡Kciuki potrzebne za DS !!!!!!

mir.ka pisze:
Moli25 pisze:
MalgWroclaw pisze:Moli, co oni Ci założyli, kołnierz?
Pralcia

Sukienke. Ale mam za duzo w pasie, to zrobili z tego "kołnierzyk" taki świąteczny. Na chwile, do zdjecia.lubie go, grucham jak go założą
Moli

Molinko to ta twoja Duża nie wie jaki rozmiar nosisz i taką malutką sukienkę ci kupiła? :(

Duże som gupie
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto gru 27, 2016 19:54 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡Kciuki potrzebne za DS !!!!!!

Moli. To wszystko przez Duże, pewnie ci źle wyprali sukienku i się skurczyła :strach: Teraz ci muszą kupićnową ładmniejszą. No i będziesz miała kąplet - sukienku i kołnierzyka.
A w kołnierzyku ci bardzo do pysia.
Książniczka Ofelja
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Wto gru 27, 2016 20:07 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡Kciuki potrzebne za DS !!!!!!

MB&Ofelia pisze:Moli. To wszystko przez Duże, pewnie ci źle wyprali sukienku i się skurczyła :strach: Teraz ci muszą kupićnową ładmniejszą. No i będziesz miała kąplet - sukienku i kołnierzyka.
Książniczka Ofelja

oh dziękuje Ci moja koleżanku. Chociaz Ty jedna rozumiesz mnie. Oczywiście ze zle wyprali. Nakazałam kupic nowa sukienkę wieczorowa, bo to była na specjalne okazje.
Jakie masz wymiary książniczko? Ja mam 20cmx15cmx20cm
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Wto gru 27, 2016 20:24 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡Kciuki potrzebne za DS !!!!!!

O , dziewczyny się na bal sylwestrowy szykują :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Wto gru 27, 2016 20:26 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡Kciuki potrzebne za DS !!!!!!

Moli25 pisze:
MB&Ofelia pisze:Moli. To wszystko przez Duże, pewnie ci źle wyprali sukienku i się skurczyła :strach: Teraz ci muszą kupićnową ładmniejszą. No i będziesz miała kąplet - sukienku i kołnierzyka.
Książniczka Ofelja

oh dziękuje Ci moja koleżanku. Chociaz Ty jedna rozumiesz mnie. Oczywiście ze zle wyprali. Nakazałam kupic nowa sukienkę wieczorowa, bo to była na specjalne okazje.
Jakie masz wymiary książniczko? Ja mam 20cmx15cmx20cm

A ja nie wiem, jakie mam wymiary :placz:
Królowa Inka

MaryLux

Post » Wto gru 27, 2016 20:26 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡Kciuki potrzebne za DS !!!!!!

OOOOO !!! :D W sumie najwyzsza pora!
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Wto gru 27, 2016 20:31 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡Kciuki potrzebne za DS !!!!!!

Moli. Nie wię jjakowd mam wymiary. Miauknę Dużej coby mię umierzyła jak skączę toaletę (właśnie myję łapcię i czółko)
Książniczka Ofelja rozlizana
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Wto gru 27, 2016 20:31 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡Kciuki potrzebne za DS !!!!!!

PixieDixie pisze:OOOOO !!! :D W sumie najwyzsza pora!

:oops: :oops: :oops:

MaryLux

Post » Wto gru 27, 2016 20:42 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡Kciuki potrzebne za DS !!!!!!

Wiecie co, tak ni z gruchy ni z Pietruchy.
ostatnio w hebe była promocja na wiele produktów. skusiłam się na kosmetyki z serii eveline.
lubie ich balsamy do ciała.
a była promocja kupisz jeden drugi za 1 grosz.
więc wzięłam dwa balsamy do ciała pod prysznic!
może jestem z ciemnogrodu, ale serio nie wiedziałam o ich istnieniu, a może słyszałam, a nie używałam ich? sama nie wiem.

jednakże
http://77dakota.blogspot.com/2014/06/dl ... ajaco.html
jest dla mnie odkryciem roku 2016! :oops: :oops: :oops: :oops:

nigdy żaden balsam tak się nie utrzymywał na ciele, poza tym jestem taka leniwa jak wyjde spod prysznica, ze te balsamy są dla mnie swietnym rozwiązaniem. bo smaruje się je na mokre ciało :oops:

tylk osię nie śmiejcie, już pewnie każda z was to miała, ja nie :oops:
Obrazek

Moli25

Post » Wto gru 27, 2016 20:43 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡Kciuki potrzebne za DS !!!!!!

Ja tego nie znalazm ....
I ... kusisz bo ja jestem straszny leniwieci nie lubie nic w siebie wcierac po prysznicu.
Lekka mgielka to maks na co ide.

A tu takie pod prysznic... hmmm :D mowisz ze dobre?
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Wto gru 27, 2016 20:44 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡Kciuki potrzebne za DS !!!!!!

Nie śmieję się, ja nie miałam. Chociaż o nich słyszałam. Ale ja wogóle mało kosmetyków używam (nie dośććże alergiczka, to jeszcze często mi się nie chce smarować cielska).
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Wto gru 27, 2016 20:44 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡Kciuki potrzebne za DS !!!!!!

Powiem tak: nareszcie dokonałaś właściwego wyboru

MaryLux

Post » Wto gru 27, 2016 20:46 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡Kciuki potrzebne za DS !!!!!!

Janka to jest naprawdę świetne. wypróbuj tego eveline. koszt około 20 zł. pachnie mega, ciało jest nawilżone. na mokre nakładasz, większość się wchłonie zanim wyjdziesz spod prysznica

POLECAM!
Obrazek

Moli25

Post » Wto gru 27, 2016 22:02 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡Kciuki potrzebne za DS !!!!!!

Marta, jak zwykle polecanymi nowościami kusi :mrgreen:
Ja jak zapowiadałam kupiłam olejek do twarzy, ale znalazłam taki co mi pasuje w 100%, z Evree 8) Ma piękny pomarańczowy zapach i działanie podobne do L'Oreala :)
Był jeszcze chyba z Bielendy o różanym aromacie, też super.

Aia

Od: Pon lut 19, 2007 18:08

[poprzednia][następna]