ana pisze:Sfinansujecie?
Dziękuję Ci dziecko, jak Ci na imię?

Moderator: Estraven
ana pisze:Sfinansujecie?
Bo przylezie na stół i prosi łapką, zaczepia, wywraca się, że niby umarła, wszystko będzie jadła, nawet konfitury...czitka pisze:
Łazi gdzieś. Ciemno, zimno, nie ma kota. Najadł się, ofutrzył i co mu tam śnieg. A potem ma takie zimne łapki. I tak patrzy, że zmarzł i że głodny...I tak w kółko.
kwinta pisze:czitka pisze:
Łazi gdzieś. Ciemno, zimno, nie ma kota. Najadł się, ofutrzył i co mu tam śnieg. A potem ma takie zimne łapki. I tak patrzy, że zmarzł i że głodny...I tak w kółko.
Też bym się martwiła zimnymi łapkami i że zmarzł i że głodny ale najważniejsze, że zawsze na noc jest w DOMU![]()
![]()
A ja w domu naprzeciwko, widzę w oknie wewnątrz dwa koty, ale w domu od piątku ciemno i ciemno i ciemnoi ciągle o nich myślę czy tam ktoś do nich zagląda, czy karmi ?
![]()
Od 5 dni nie pali się tam światło, czyli nie ma nikogo a koty same i nie wiem co myśleć ...![]()
Oszaleć można ...
.

czitka pisze:
Kwinta pewnie już od tygodnia śpi spokojnie i całe szczęście![]()

Ma do tego oczy wytrzeszczone i gryzie
, więc niech gryzie. Ale robi to już coraz delikatniej, więc jesteśmy na dobrej drodze do mniejszych uszkodzeń
.
Kot. Nie dla idiotów!
ojej, kulam się ze śmiechu bo ten wytrzeszcz oczu sobie wyobraziłam

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości