Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Pogodzę Was: klucha jest na swoim miejscu czyli na Bramie Kluszczanej
Salem 11 pisze:Kluchów ci u nas dostatek, wiec nie ma o co kruszyć kopii. Tien dostał głupawki, gania po całym mieszkaniu i nie daje nikomu spać. Jeszcze moment a ubiję gada i przerobię na dywanik.
MaryLux pisze:Salem 11 pisze:Kluchów ci u nas dostatek, wiec nie ma o co kruszyć kopii. Tien dostał głupawki, gania po całym mieszkaniu i nie daje nikomu spać. Jeszcze moment a ubiję gada i przerobię na dywanik.
Nie zrobisz tego!
Salem 11 pisze:MaryLux pisze:Salem 11 pisze:Kluchów ci u nas dostatek, wiec nie ma o co kruszyć kopii. Tien dostał głupawki, gania po całym mieszkaniu i nie daje nikomu spać. Jeszcze moment a ubiję gada i przerobię na dywanik.
Nie zrobisz tego!
A kto mi zabroni? Gad jest podły i wredny.Gania księżniczkę i nie daje jej żyć. Tratuje mnie w nocy i nie daje mi spać. Tylko Cymes jakoś ma spokój ale jego niewiele rusza. A dywanik pod nózie na zimowe wieczoru będzie jak znalazł.
Salem 11 pisze:Żywy się wierci.Ale w związku ze zbliżającymi się świętami ogłosiłam amnestię.
Do świąt, a później dywanik.
barbarados pisze:Salem 11 pisze:Żywy się wierci.Ale w związku ze zbliżającymi się świętami ogłosiłam amnestię.
Do świąt, a później dywanik.
Potem to juz bedzie ciepło
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 31 gości