Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
PixieDixie pisze:Hihih a nie probowalas bawic sie z nia sznurkiem ? zeby gonila? To dziala najlepiej na moje "pasibrzuchy":D
Moli25 pisze:No piękna ona jest!
Aia pisze:Pod wpływem pomroczności kupiłam masę kajmakową i będę robić naleśniki z serem
Do czego to doszło by człowiek chwalił się przewinieniami swoich kotów
Ja nadal czekam aż Krowa coś zbroi
PixieDixie pisze:Asia czy jutro jest TEN wielki dzien?:> Dobrze pamietam?
KatS pisze: Skol!
A co tam Krowa prawie-spsocił?
Emee pisze:PixieDixie pisze:Asia czy jutro jest TEN wielki dzien?:> Dobrze pamietam?
Chyba się domyślam.
Czadowo maszTyj i szyj!
Aia pisze:Zwalił gumowe rękawiczki na podłogę. Znaczy był na blacie
Aia pisze:Z tym gadulstwem to i Krowa tak ma. Ileż dźwięków, w jakim natężeniu i z iloma emocjami posiada, to jest zadziwiające i trzeba się nasilić by Go przegadać! Dlatego z łatwością wyobrażam sobie Tosię i Ciebie
Emee pisze:W kuwecie miała elegancko. Sąsiadka wyrzucała kupy, ale nie tak często, jak ja to robię. No i siuśków nie ruszała. Ale Tosia miała mnóstwo piachu, więc było okej.
Tym bardziej, że Kocia z lewej strony qpkała, a z prawej siusiała.
Francja elegancja normalnie, wszystko poukładane i na swoim miejscu
To też ma po mnie
To znaczy jeśli chodzi o mnie, to mam na myśli raczej otoczenie wokół, a nie kibelek
KatS pisze:Próbowałam sobie wyobrazić jak można kupkać na lewo i sikać na prawo w zwykłym wc i mnie wyobraźnia zawiodła Może to i lepiej
KatS pisze:Na szczęscie instruktor ma swój hamulec, to się bardzo przydaje
Aia pisze:Wszystkie zdjęcia na Insta są Twojego autorstwa?
Aia pisze:Jeździć po takiej szklance, jaka ostatnio była na drogach, to szacunek i od razu 100ptk do prawa jazdy
Emee pisze:Aia pisze:Wszystkie zdjęcia na Insta są Twojego autorstwa?
Oczywiście!Takie info też zresztą mam w stopce
Wszystkie wykonane tylko przeze mnie, tylko telefonami - ostatnio SGS7(który ma wybitnie dobry aparat, i w ogóle jest jednym z najlepszych telefonów, jakie miałam).
Czemu pytasz?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 6 gości