Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:Serio, bardzo zazdroszczę biegłego angielskiego. Nie ważne czy z irlandzkimi kluskami czy londynskimi, albo amerykańskimi.
Jaki by on nie był, zawsze jest angielskim. Ja klepie piąte przez dziesiąte po angielsku, albo raczej po anglisku![]()
Sama nie wiem... chciałabym wiecej ale jakos mi sie nie chce latać po kursach. Znajoma wyleciała do Anglii, bez matury, bez języka. Gada tak pięknie ze az jej zazdroszczę
MaryLux pisze::201461![]()
Emee pisze:Moli25 pisze: Znajoma wyleciała do Anglii, bez matury, bez języka. Gada tak pięknie ze az jej zazdroszczę
Ja sobie z angielskim radzę (no ale kilkanaście lat nauki, w tym filologia angielska, zobowiązują) Ale marzę o francuskim... I o rosyjskim.. I nawet niemiecki mi się podoba
No ale francuski - marzenie.
Moja siostra wyjechała do Niemiec kilka lat temu. I też radzi sobie już super, dogada się z każdym, nawet z lekarzem, panią z banku i nawet przez telefonZazdro jak nie wiem
Mówi płynnie
Kasiu, jak zdrówko Twoje no i dziewczyn?
Praca się kula?
Gosiagosia pisze:Czesc Kasiu, wszystko wyczytalam i pozdrawiam.![]()
KatS pisze:Praca się kula, zostały mi dwa projekty a potem jak je wyslę, naniosę poprawki i wrzucę do systemu to już będzie luźniej. Dalej będzie co robić ale to już nie będzie aż taka ilosć roboty i nie będzie aż takich makabrycznych terminów. Byle wytrzymać ten tydzień...
KatS pisze: A Ciri już nie rosnie, w sumie to szkoda, bo fajnie by było jakby się z niej zrobił lampart
Emee pisze:Z tą kartą - o mamo, oby się udało! Domyślam się, ile to tam kosztuje...
Emee pisze:Może masy mięśniowej jeszcze nabierze?
PixieDixie pisze:Kasiu ... zdrówkaMam nadzieje ze cie po wifi nie zarazilam
Bo to by tez bylo ze sie wirusy po miau rozchodza:D PO postach
KatS pisze:Stella wyhodowała sobie podwójny podbródek na zimę![]()
KatS pisze:Emee pisze:
Może masy mięśniowej jeszcze nabierze?
Taaa, dziwnie ta masa mięsniowa jest w całosci zgromadzona na brzuchu
Kotimont pisze:KatS pisze:
Stella wyhodowała sobie podwójny podbródek na zimę
Iga baaaardzo prosi o pokazanie siostrzyczki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 13 gości