Bazarek ma formę licytacji, potrwa do wtorku 15 listopada do godz.18.00.
Koszt wysyłki ponosi kupujący wg cennika Poczty Polskiej.
1.Dwa kalendarzyki kieszonkowe z kotami 10,5 x 8 cm.
Cena wywoławcza każdego 4 zł.

a/Licytuje isiaja za wywoławczą.Dziękuję

2.Piórnik-kosmetyczka z plastiku, zapinany na zamek.Wymiary 21 x 11 cm.
Cena wywoławcza 5 zł.

Licytuje Norma 0204 za wywoławczą.Dziękuję

3.Dwa malutkie magnesiki z kotami.
Cena wywoławcza 3 zł każdy

Licytuje (oba) aleusha za wywoławczą.Dziękuję

4.Pluszowy, mięciutki kociak- brytyjski niebieski.Nowy, w folii, którą otworzyłam do zdjęcia.Wysokość ok.20 cm.
Cena wywoławcza 10 zł.

5.Pierścionek Avonu z fioletowym oczkiem.Nie jest to srebro, ale nie ciemnieje, ładnie prezentuje się na palcu.Mały rozmiar.
Cena wywoławcza 8 zł.

6.Woda toaletowa ECLAT Oriflame.Psiknięta raz albo dwa dla poznania zapachu.
Cena wywoławcza 29 zł.

Tu o tej wodzie https://pl.oriflame.com/products/product?code=32532
7.Lampionik, ażurowy, plastikowy, na baterie, świeci na żółto.Wysokość 9 cm, średnica 7 cm.Ładna ozdoba stołu na święta, tak myślę.
Cena wywoławcza 9 zł.

8.Torebka przypinana w pasie.Chyba coś dla rowerzystów.Reklamówka pewnej firmy.
Cena wywoławcza 5 zł.

9.Trzy obrazki chyba na sklejce.Wymiary 15 x 10,5 cm.Z tyłu otwór do powieszenia.Używane.
Cena wywoławcza kompletu 5 zł.

Licytuje aleusha za wywoławczą.Dziękuję

10.Kosmetyczki-piórniki z egzotycznymi zwierzątkami.Włożyłam kartkę, może lepiej będzie widać, że kratka jest na spodniej stronie.Wymiary 19 x 8,5 cm.
Cena wywoławcza każdej 5 zł.

11.Dwie kosmetyczki z napisem toothcase.Wymiary 25 x 10 cm.
Cena wywoławcza każdej 5 zł.

12.Portfel Nicole udający, ale znakomicie skórę.Kolor brązowy, wymiary 13 x 9 cm.W środku mnóstwo przegródek.Moim zdaniem taki unisex, nadaje się i dla kobiety i mężczyzny.Nie wiem czy nowy, pudełka nie mam, ale nie nosi w ogóle śladów używania.
Cena wywoławcza 12 zł.

13.Chińskie pióro, nowiutkie, czarno-złote.Lata sześćdziesiąte chyba, kiedy chińszczyzna to były rzeczy dobrej jakości.Moim chińskim piórem pisałam całą szkołę średnią, studia i napisałam kilka kompletów świadectw , kiedy już pracowałam w szkole.Nadal go mam, jest w idealnym stanie.
Cena wywoławcza 10 zł.

Licytuje Norma 0204 za wywoławczą.Dziękuję

14.Pióro i długopis w bambusowym piórniku.Nowe, kolor bordowy ze srebrnym.Nie ma żadnych zarysowań, ani pióro ani długopis nie były używane.
Cena wywoławcza 15 zł.

Licytuje isiaja za wywoławczą.Dziękuję

Oddam gratis:
a/malutki portfelik z kotami ( 11 x 8 cm)

isiaja
b/saszetkę 15 x 8 cm, na komórkę, czy coś takiego, do powieszenia na szyję.Reklamówka hotelu

Norma 0204
c/kota w wiklinowym koszyczku ( nie da się go wyjąć) o wymiarach 20 x 15 cm.

d/nowy breloczek, który po naciśnięciu wydaje dźwięk i świeci się malutka latareczka.

aleusha
Zapraszam.