MB&Ofelia pisze:Lilo mój Lilo ukoffany, oto dla cię ja w kokardu
Książniczka Ofelja
http://wstaw.org/w/4d7Q/
Mrrrr...
Ale z ciebie teraz gepardzica
Lilo rozpłynienty z rozkoszy
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Lilo mój Lilo ukoffany, oto dla cię ja w kokardu
Książniczka Ofelja
http://wstaw.org/w/4d7Q/
Moli25 pisze:Mryyyy
Wlasnie przebieglem galopem dużej po brzuchu, mowi ze ledwo żyje. Ważne ze wstała. Nieważne ze brzuch ją boli
Fuks koń
MB&Ofelia pisze:Lilo! Ratunkuj! Niech Teściowna dzwoni do TOZ-a! Duża źarła kurczoczka i mię nie dała ani troszku!![]()
![]()
![]()
Książniczka Ofelja
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Lilo! Ratunkuj! Niech Teściowna dzwoni do TOZ-a! Duża źarła kurczoczka i mię nie dała ani troszku!![]()
![]()
![]()
Książniczka Ofelja
A moja fcale nie kupiła kójciaka
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Lilo! Ratunkuj! Niech Teściowna dzwoni do TOZ-a! Duża źarła kurczoczka i mię nie dała ani troszku!![]()
![]()
![]()
Książniczka Ofelja
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Lilo! Ratunkuj! Niech Teściowna dzwoni do TOZ-a! Duża źarła kurczoczka i mię nie dała ani troszku!![]()
![]()
![]()
Książniczka Ofelja
Ineczko. To niech Teściowna zadzwoni do TOZa i naskarży na nasze obie Duże. No jak to może być żeby Duże źarły kurczoczka same albo wcale go nie kupiły!
Książniczka Ofelja oburzona
MB&Ofelia pisze:Ineczko. Myślę że by się przejmnęły jakby TOZ im zabrał całego kurczoczka i dał nam, a one by amciały ino ofsianku. Nie wię co to ofsianku ale ta @ moja Duża nie lubia.
Książniczka Ofelja
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Lilo! Ratunkuj! Niech Teściowna dzwoni do TOZ-a! Duża źarła kurczoczka i mię nie dała ani troszku!![]()
![]()
![]()
Książniczka Ofelja
Ineczko. To niech Teściowna zadzwoni do TOZa i naskarży na nasze obie Duże. No jak to może być żeby Duże źarły kurczoczka same albo wcale go nie kupiły!
Dyktatura pisze:MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Lilo! Ratunkuj! Niech Teściowna dzwoni do TOZ-a! Duża źarła kurczoczka i mię nie dała ani troszku!![]()
![]()
![]()
Książniczka Ofelja
Mama wczoraj tesz robiła kurczaka i nam nie dała. Zamkneła siem sama w kuchni. Tak niedobra @.
Do TOZa tesz pewnie nie zadzwoni.
Lilo bezradny
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 29 gości