FElunia pisze:Ło matko, zagapiłam się i mnie Ewa przebiła! A myślałam, że licytujemy do dzisiejszego wieczoru. Buuu!
Jeśli Agnieszka się zgodzi i za każdą rzecz którą ci przelicytowalam dasz 10 zł te rzeczy są twoje. Wchodzisz w taki hazardzik ?

Moderator: Moderatorzy
FElunia pisze:Ło matko, zagapiłam się i mnie Ewa przebiła! A myślałam, że licytujemy do dzisiejszego wieczoru. Buuu!
Ewa L. pisze:FElunia pisze:Ło matko, zagapiłam się i mnie Ewa przebiła! A myślałam, że licytujemy do dzisiejszego wieczoru. Buuu!
Jeśli Agnieszka się zgodzi i za każdą rzecz którą ci przelicytowalam dasz 10 zł te rzeczy są twoje. Wchodzisz w taki hazardzik ?
FElunia pisze:Ewa L. pisze:FElunia pisze:Ło matko, zagapiłam się i mnie Ewa przebiła! A myślałam, że licytujemy do dzisiejszego wieczoru. Buuu!
Daję po dyszce, szczurek jest Twój a myszki są moje, ok?
FElunia pisze:Ewa L. pisze:FElunia pisze:Ło matko, zagapiłam się i mnie Ewa przebiła! A myślałam, że licytujemy do dzisiejszego wieczoru. Buuu!
Daję po dyszce, szczurek jest Twój a myszki są moje, ok?
ewa_mrau pisze:a torba na piwa?
jest śliczna!
komu, komu?
---
franeczka2 pisze:chyba nie aktualne juz z tymi fartuchami kuchennymi ,przepraszam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości