Znaczy nie został dodany/ nie skażone żadnym syfem, tak?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wczoraj byliśmy na dalekim spacerze - suczka już bez kołnierza tylko w kagańcu i spuszczona ze smyczy![]()
Oczka nadal zakraplamy, ciśnienie lepsze, rankę smarujemy maścią z antybiotykiem. W sobotę idzie do kontroli i na zdjęcie szwów.
Pozdrawiam
Czy znacie jakiś dobry sposób na "zadziorki" albo łamiące się paznokcie? Oprócz smarowania dobrym kremem do rąk z zawartością oliwki?Bardzo dziękuję! Oczko coraz lepsze jeszcze trochę łzawi. Ciśnienie też lepsze... Gorsze w chorym oczku. Szwy już zdjęte! Maść smarujemy do zakończenia tubki. Zakraplamy obydwa tak samo jak do tej pory dwa razy dziennie. Za dwa tygodnie idziemy do kontroli
Kiedyś w domu pojawiła się "Witamina E" w kroplach.... pamiętam tylko, że było potrzebne 10 kropli ale dla kogo? do czego?
morelowa pisze:No, popatrz.. A ja myślalam, że w Opolu w Rynku to same banki poza jednak kilkoma restauracjami. Znaczy tak było.. jakiś czas temu . Jak wyjeżdżałam z Opola, to było ciepło i pełno ogródków w Rynku było. [Z Opola na dobre wyprowadziłam się po latach w czerwcu] .
A tu we WRo, koło mnie inaczej niż obserwuje kussad - mało sklepów i tego typu obiektów, wszędzie dalej i ..nagle postawili galerię z Rossmanem [za co jestem wdzięczna] i Piotrem i Pawłem, co też się przyda. Blisko mam teraz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 12 gości