Tyle, że tym razem bedzie to biżu ze szkatułek Dobrych Ludzi, srebrna, może nawet coś złotego się trafi, markowa, Apart, Kruk, Lisiecki itp.
Całkiem nowa i bardzo, bardzo stara, (jeden pierścionek ma prawie 30 lat), ale wszystko w świetnym stanie.
Historię Avatara można poznać klikając w banerek w moim podpisie. Kocik jest pod czułą i troskliwą opieką Fundacji MiauKot

https://www.facebook.com/MiauKot?fref=ts i Ady

Ale pieluszki potrzebne są nieustannie...
Bazarek potrwa do 28.10.2016r. do godziny 20.00. Koszty pakowania i przesyłki pokrywa Licytujący.
Po ostatnich przykrych doświadczeniach, na wpłatę lub info w sprawie wylicytowanych fantów czekam 7 dni, po tym czasie fanty wracają do mnie.
Nikogo do zakupów nie zmuszam, zawsze można zrezygnować, a nawet w losowych sytuacjach przesunąć płatność, uważam jednak, że w takich sytuacjach powinno się wysłać pw do organizatora Bazarku... Na te pieniążki czeka przecież potrzebujący Kocik wraz z Opiekunką.
100% dochodu z bazarku zostanie przekazane Avatarowi, a w trakcie trwania bazaru będą się pojawiać nowe fanty, ale te których nikt nie licytuje mogą też nagle bezpowrotnie zniknąć, nie czekajcie więc z licytacją do ostatnich dni
Zapraszam!!!
Na teraz dwie nówki, których nie muszę focić, bo zdjęcia są w sklepie jeszcze

1. Srebrny "kosmiczny" pierścionek z kolorowymi cyrkoniami W. Kruk, bardzo nietypowy i niepowtarzalny, jest jeszcze w ofercie sklepu można poglądać i poczytać:
Rozmiar 15
Cena sklepowa 249 zł, Cena wywoławcza - 130 zł
2. Srebrny pierścionek z kolorowymi cyrkoniami W. Kruk, jest jeszcze w ofercie sklepu można poglądać i poczytać:
Rozmiar 18
Cena sklepowa 199 zł, Cena wywoławcza - 129 zł
3. Srebrny komplecik, kolczyki na zamykanych biglach, i zawieszka, srebro i piasek pustyni, przyznaję , że nie pamiętam gdzie kupowałam, ma ponad 20 lat....
Cena wywoławcza - 40 zł
4. Srebrny, delikatny pierścionek z cyrkoniami, nienoszony, wiem tylko tyle. Rozmiar 13.
Cena wywoławcza - 30 zł
5. Prawdziwy antyk, bardzo delikatny i mały pierścionek z zielonym spinelem, robiony na zamówienie u jubilera. Rozmiar 11 ma ok 30 lat, wtedy takich rozmiarów nie można było kupić, pojawiały się ewentualnie w maju z myślą o Komuniach chyba.
Cena wywoławcza - 30 zł
- lakshmi - 50 zł
- druglover - 60 zł
6. Komplet bransoletel na gumce z jadeitów, z uroczymi przekładkami.
Cena wywoławcza - 35 zł
- FElunia - 40 zł