ASK@ pisze:[...]To Oponka zaczyna przypominać oponę do traktora. Samo pompującą się. Strasznie się zapowietrzyła.[...]
---

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ASK@ pisze:[...]To Oponka zaczyna przypominać oponę do traktora. Samo pompującą się. Strasznie się zapowietrzyła.[...]

ASK@ pisze:[...]
a pysk wrzucaj „głodną minę”
Bo repeta nas ominie.
ASK@

Słyszał ktoś? Wie coś ktoś?
Alienor pisze:Szukałam, ale nie znalazłam pewnego potwierdzenia.
Więc ja też chcę mieć szansę na uwiecznienie. Największe szanse mam na plener. Na cokolik zbiorę.
A nawet się zbierzem razem
. Tylko teraz reszta przemyśleń
Mocno mnie gryzące. Czy cokolików ma być dwa czy jeden ? Czy na każdym cokoliku... popiersi jednej będzie umieszczone? Czy też zbiorczo je da radę umiejscowić na jednej podmurówce ? Czy lepiej by było gdyby każda pierś stała obok siebie ? Czy też fantazyjniej jak w dwóch końcach parku a nawet na dwóch końcach miasta dulczyły? Czy może jako połowiczna ótfforczyni najsajpierw jeden popopierś
Na wsio się zgodze ...chyba. Mam tylko jedną prośbę, marzenie. Jedną jedyną. Niech twórca popiersi zapomni o tym ,żem leciwa białogłowa i grawitacja działała przez tyle dekad. Deczko liftinga by nie zaszkodziło. 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości