tym razem chciałabym wesprzeć TOZ Fauna -prowadzi rudzkie schronisko. Mają mnóstwo kociaków i ten bazarek jest na "lepszejsze" puszeczki dla maluchów
Ewentualne rozliczenie
Kocka - 10 zł - bardzo dziękuję

Czarno - czarni - 5 zł bardzo dziękuję

Thorkatt - 8 zł - bardzo dziękuje

Kiwi - 5 zł - bardzo dziękuję

Atta - 5 zł - bardzo dziękuję - część II
DOMOWO
A. Zasłony - 4 szt
Oldschoolowe oliwkowo - brązowe zasłony, materiał przypomina surówkę, można jeszcze powiesić, zrobić poszewki na poduszki lub co inszego.
Materiał sztywniejszy jak na mój gust nie ma w nich polyestru. Stan db+
Wymiary 116 x 268 cm ( 4 szt )

Cena za komplet 12 zł + koszty wysyłki
B Oldschoollowe paski - 2 szt fant wycofany - koty pozaciągały wrr
Zasłony z lekkim połyskiem, ładnie się układają w paski i kwiaty - oslchoolowe i niebanalne, stan bdb

Wymiary: 150 x 240 cm,
Cena za komplet 12 zł + koszty wysyłki
C. Kule do prania cycników

Plastikowe osłony do prania biustonoszy, wszak ich cena czasami jest większa od tego co mamy w całości na sobie więc warto je chronić.
Nowe, ale gdzieś zapodziało mi się drugie zapięcie dużej kuli ( kula trzyma dobrze, nie wiem może tego w ogóle nie było )
Średnica dużej kuli 15 cm, małej 11 cm

Cena KT 8 zł + koszty wysyłki
1. Pojemniki ceramiczne
A. Duży, ciemna czekolada, matowy, wymiary: śr. 10cm, , szer. 11 cm, wys. 16 cm - cena KT 11 zł
B. Nakrapiany duży, z połyskiem, drobne uszkodzenia na wewnętrznym brzegu wieczka widoczne tylko od środka,
wymiary: śr. 10 cm, , śr, max. 12 cm, wys. 15 cm - cena KT 10 zł
C. Nakrapiany średni, z połyskiem, małe pęknięcie uszczelki, wymiary: śr. 8,5 cm, , śr, max. 12 cm, wys.13 cm - cena KT 9 zł
D. Mały, kolor brązowy ( toffi ) - drobne pęknięcia uszczelki, w7ymiary: śr. 8,5 cm, , śr, max. 10 cm, wys.9 cm - cena KT 7 zł
Cena kompletu KT 31 zł
Koszty wysyłki uzależnione od ilości pojemników - wysyłka jako paczka pocztowa lub paczkomatem

2. Pojemniki szklane - 2 szt.
Szklane pojemniki z plastikowymi wieczkami, dosyć spore, mogą być na cukierki lub inne kuchenne ingrediencje

stan bdb, wymiary: szer. 10 cm, gł. 14 cm, wys. 16 cm
Cena KT 13 zł/ szt lub komplet 21 zł
Koszty wysyłki uzależnione od ilości pojemników - wysyłka jako paczka pocztowa lub paczkomatem

3. Dzbanek ceramiczny
Dzbanek ceramiczny z wygodnym uchem, stan bdb, kolor: stonowany pomarańczowy
wymiary: śr. dna 12 cm, wys. 14 cm,
Cena KT 9 zł