Kate23 pisze:moni_citroni: a puszki Eagle Pack jaką mają postać - pasztetu czy kawałków mięsnych? Jak one według Ciebie wyglądają?
Ja właśnie zamówiłam suchą karmę EP, ale po przeczytaniu m.in. tego tematu zaczęłam się zastanawiać, czy dobrze zrobiłam? A może lepiej anulować to zamówienie? Czy faktycznie ta karma jest warta tego całego zachodu? Może tu mi ktoś odpowie?![]()
Co do Felidae to myślę, że też byłabym chętna. Podoba mi się jej skład. Tylko, czy w końcu jest ona dostępna w Polsce, czy można ją zamówić jedynie z zagranicy? Poprostu chciałabym przerzucić mojego Gucia na jakąś konkretną, porządną i dobrej jakości karmę, a nie ciągle mu ją zmieniać...![]()
Aha, a skąd można otrzymać próbki tej Felidae? Bo wolałabym najpierw sprawdzić, czy mój maluch będzie w ogóle chciał to jeść.
wiesz Kate ja myśle ,że ten EP ,który jest już w polsce to nie jest jeszcze ta najzdrowsza karma. Popatrz na skład.jest tam już karma dla psów ze słówkiem "holistic " w nazwie i faktycznie nie ma tam ,zadnej soii, kukuryczy itp.
Felidae na razie można tylko z zagranicy zamówić, ale facet wygląda na bardzo konkretnego . na pwno będzie sukcesywnie dosyłał. Można też na spółę zamówić wieksze ilośći ( do 20 kg w paczce - bo wtedy bez opłaty celnej) i jakoś podzielić sie kosztami przesyłki.Jesli chcesz podam ci maila do gościa, na pewno wyśle Ci próbki. Z tym ,ze jak już pisałam podobno jest czasem spory problem z przestawieniem kota na karme która nie zawiera cukru i tym podobnych polepszaczy smakowych. ( on sam podobno .swoją kicie przestawiał miesiąc) . Ja jeszcze może skonsultuje z wetem czy faktycznie zmiana karmy będzie miała spory wpływ na zdrowie mojego kiciora. Jeśli istotnie tak jest to raczej w to pójde. jakoś nei wierze ,zeby Rysiek miał 9 żywotów, a nawet jeśłi tak to na tym jednym szczególnie mi zależy