Wypadało by przebadać moje Czarnidełko... Ale do weta pójdę dopiero jak uda mi się jeszcze trochę pozakraplać jej uszy
PS. U nas też zimno, dużo pada, ale i tak cieszę się z weekendu. Może uda mi się wyspać
Moderator: Estraven
klaudiafj pisze:Hej
Super ze nowe jedzenie smakujei że woda z fontanny tez
Brawo za wyniki !!!![]()
Dziewczynki na zdjęciach![]()
![]()
MaryLux pisze:Zimno u nas. I wcale się nie cieszę z weekendu.
Moli25 pisze:Dobrze ze greenwoods smakuje, dobra jakościowo karma.
Zastanawiam sie ciagle nad ta fontanna![]()
Niestety narazie nie mam "wolnych" pieniędzy![]()
Dziewczyny są piękne, widać ze zdrowe, zadbane, wychuchane, wypieszczone
Ewa L. pisze:Mogę cały miesiąc jeść chleb ze smalcem bo ja potrafię zrezygnować z wielu rzeczy na rzecz kotów tylko niech one jedzą.

FElunia pisze:U nas fontannę lubi Felicita i niewidomy Bohun. Sevenek czasem zwiewa niej korzysta, ale nie pije normalnie, tylko staje na niej i pije od góry. Wygląda to zabawnie. Poza tym wiecznie pcha do niej łapy, bo przecież płynąca woda jest taka fascynująca, trzeba jej dotknąć! Ciągle więc muszę wymieniać wodę, by nie pływały w niej włosy, sierść i żwirek
MalgWroclaw pisze:Ewa L. pisze:Mogę cały miesiąc jeść chleb ze smalcem bo ja potrafię zrezygnować z wielu rzeczy na rzecz kotów tylko niech one jedzą.
ale sam chleb ze smalcem nie jest zdrowy. Trzeba normalnie jeść, bo jak zachorujesz, kto będzie zarabiać na koty
MB&Ofelia pisze:Super że Zuzia zdrowa!![]()
Wypadało by przebadać moje Czarnidełko... Ale do weta pójdę dopiero jak uda mi się jeszcze trochę pozakraplać jej uszyBo idzie fatalnie
![]()
PS. U nas też zimno, dużo pada, ale i tak cieszę się z weekendu. Może uda mi się wyspać
MalgWroclaw pisze:Foszek taki, albo posmakowało bardziej, albo ta partia gourmeta nie jest fajna

Ewa L. pisze:Sobota!
Dzisiaj przeżyłam szok !![]()
![]()
Wstałam rano by podać dziewczynkom śniadanko. Myślę sobie przed wczoraj był Felix i Mac's, wczoraj Greenwoods to dzisiaj dam Gurmecika musa. Otworzyłam puszeczkę , nałożyłam na miseczki , podaję a tu.........nawet Zuzia wzgardziła musikiem.
Podstawiam pod pyszczek a ona odchodzi i idzie do miseczki z resztkami Greenwodsa i je wyjada .
![]()
![]()
W dupkach się poprzewracało na bank. Pola zauważyłam ,że zdecydowanie woli suche . Co kilka dni jak rano daję mokre to trochę podzióbie a częściej wyjada wieczorem jak podeschnie.Za to wodę obie piją jak wściekłe. Co spojrzę to któraś siedzi u wodopoju i pije wodę.
Pogoda u nas też taka sobie. W nocy padało a właściwie tak nad ranem bo jak szłam spać ok 3 to jeszcze nie. Pochmurno i trochę wieje.

Użytkownicy przeglądający ten dział: misiulka, Sylwia_mewka i 30 gości