Szczypiorki, Nero, jeżynka-Szczypiorki nawrócone żywieniowo?

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 10, 2016 22:28 Re: Szczypiorki, Nero, jeżynka-Szczypiorki nawrócone żywieni

Femka pisze:hahaha :roll:

:lol:

Przy okazji :twisted:

Ed. Otwiera się ten link?
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Śro sie 10, 2016 22:34 Re: Szczypiorki, Nero, jeżynka-Szczypiorki nawrócone żywieni

otwiera i zaprasza do napisania artykułu

Śledzę dzisiaj relacje na temat wyników badań antydopingowych Zielińskiego. Nie jestem zdumiona faktem, że brał. Jak świat światem zawsze byli przestępcy i oszuści. Mam dupościsk, gdy słucham tłumaczenia owego Zielińskiego. czemu on się nie zamknie, zejdzie do podziemia i oszczędzi ludziom słuchania.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Śro sie 10, 2016 22:45 Re: Szczypiorki, Nero, jeżynka-Szczypiorki nawrócone żywieni

Femka pisze:otwiera i zaprasza do napisania artykułu

Śledzę dzisiaj relacje na temat wyników badań antydopingowych Zielińskiego. Nie jestem zdumiona faktem, że brał. Jak świat światem zawsze byli przestępcy i oszuści. Mam dupościsk, gdy słucham tłumaczenia owego Zielińskiego. czemu on się nie zamknie, zejdzie do podziemia i oszczędzi ludziom słuchania.

No właśnie... :evil:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Śro sie 10, 2016 22:48 Re: Szczypiorki, Nero, jeżynka-Szczypiorki nawrócone żywieni

Spójrz:

https://www.facebook.com/OlsztynKochaKoty/?fref=ts

Mieszkańcy zgłaszali potrzebę w olsztyńskim schronisku, ale niestety instytucja ta, ma na stanie tylko JEDNĄ klatkę samołapkę, która jest w ciągłym użyciu i kolejka po nią jest długa.

Nie...

Dorota

Post » Czw sie 11, 2016 21:29 Re: Szczypiorki, Nero, jeżynka-Szczypiorki nawrócone żywieni

obejrzałam sobie profil
tam się dzieje
Obrazek

Femka

Post » Czw sie 11, 2016 22:24 Re: Szczypiorki, Nero, jeżynka-Szczypiorki nawrócone żywieni

animalia.pl chyba na stałe przyjęła za standard ekspresowe dostawy. Dzisiaj znowu zrobiłam zamówienie późno, grubo po 16.00. Po powrocie do domu już miałam maila od GLS, że dostawa jutro. Chwilo trwaj. Chyba zostałam fanką tego sklepu. Zobaczymy, jak długo :lol:

Za to sklep od lustrzanki dał ciała. Obrzydliwie manipulują informacją na swojej stronie. Napisane jest, że dostępność produktu do 3 dni. w efekcie okazało się, że te trzy dni dotyczą terminu, w jakim ich dostawca przygotowuje towar do wysyłki do sklepu. zwykłe oszustwo mające wprowadzić w błąd kupujących.
Odwołałam zamówienie. Zrobiłam kolejne i z maili widać, że jutro będzie wysłane. Ale niestety w długi weekend nie uda mi się pobawić trochę urządzeniem i nauczyć najprostszych funkcji. Ale co ma wisieć nie utonie. Zdążę jeszcze Edwardę pokazać :D
Obrazek

Femka

Post » Pt sie 12, 2016 15:35 Re: Szczypiorki, Nero, jeżynka-Szczypiorki nawrócone żywieni

rekord długości wątku ustalasz? :twisted:

evanka

Od: Pt gru 13, 2002 16:16
Lokalizacja: miasto wojewódzkie na prawach powiatu, a nawet gminy

Post » Pt sie 12, 2016 15:54 Re: Szczypiorki, Nero, jeżynka-Szczypiorki nawrócone żywieni

to na zasadzie takiej "dostępności" produktów bardzo nie polecam sklepu rower.com.pl
Na pierwszy rzut oka wszystko ok, bardzo duzo modeli, duzo przecen i niskie ceny bazowe.
Ale mimo opcji wlozenia do koszyka kazdego produktu, przy kazdym jest haczyk "zapytaj o dostępność". U nas sie okazalo, ze sposrod 8 wybranych modeli dostepny jest jeden - ale tez u dostawcy, nie w sklepie. Cala operacja zamowienia od dostawcy, odbioru w sklepie i przeslania do nas trwala trzy tygodnie...
A to nie jedyna wada tego sklepu.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie sie 14, 2016 7:12 Re: Szczypiorki, Nero, jeżynka-Szczypiorki nawrócone żywieni

Co nowego?

Dorota

Post » Sob wrz 03, 2016 22:37 Re: Szczypiorki, Nero, jeżynka-Szczypiorki nawrócone żywieni

zapraszam viewtopic.php?f=46&t=176659

Uprzejmie proszę o zamknięcie wątku.
Obrazek

Femka

[poprzednia]