Uklony!!
No i super ze z Biala w normie!!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zuza pisze:Jestem po akcji "Daj włos" Fundacji Rak'n'Roll. Inni legionisci oddaja krew, ja nie moge, ale mogłam oddać włosy
sabianka pisze:zuza pisze:Jestem po akcji "Daj włos" Fundacji Rak'n'Roll. Inni legionisci oddaja krew, ja nie moge, ale mogłam oddać włosy
Hehe, ja w poniedziałek oddałam![]()
Ale zostało mi dużo mniej, tak żebym mogła sobie mikrokucyka zrobić (ale naprawdę mikro) czyli długość do brody, z tyłu moje obcięte warkocze miały grubo ponad 30cm, po bokach 25 z kawałkiem
No i mam tak samo - nie nadaję się na dawcę krwi czy szpiku bo mam nadkrzepliwość a poza tym czego bym nie robiła to zawsze mam lekką anemię ale chociaż włosy mogłam oddać.
Na razie czuję się trochę dziwnie bo całe lata miałam takie prawie do pasa i pierwszy odruch rano to było złapanie włosów i zaplątanie koczka a teraz po obudzeniu nadal próbuję łapać a już nie mam za bardzo co. Ale za to jak szybko się myje i suszy
morelowa pisze:Na filmie by pan powiedział do pani 'widać po kim ma pani urodę'![]()
Strasznie mama podobna do Ciebie
Kotina pisze:morelowa pisze:Na filmie by pan powiedział do pani 'widać po kim ma pani urodę'![]()
Strasznie mama podobna do Ciebie
Chyba raczej odwrotnie ... Zuza do mamy
sabianka pisze:No mama to się Ciebie nie da rady wyprzeć![]()
Ten wielki czarny pies ma cudną minę pt. "a co ty mi tu zdjęcie robisz"
zuza pisze:sabianka pisze:No mama to się Ciebie nie da rady wyprzeć![]()
Ten wielki czarny pies ma cudną minę pt. "a co ty mi tu zdjęcie robisz"
Czarny pies byl proszony uprzejmie o zapozowanie, zeby morde bylo widacRudolf ma na imie, a maly DJ. Jest uwiazany bo lata za rowerzystami jak glupi. Strach, ze kogos zrzuci z roweru to raz, a dwa strach, ze ktos go skopie ze zlosci to dwa.
Oba psy sa przygarniete. DJ przychodzil w odwiedziny az zostal zobaczony jak spi w pierwszym sniegu na slomiance i trafil do domu. U weta sie okazalo, ze ma srut w psie biedulekJest slodka kuleczka. A Rudolf byl wlasnoscia chlopow z okolicy, ledwo zyl z powodu braku zarcia i zapalenia pluc. Jak zostal wyleczony i odkarmiony to chlopi sie o niego upomnieli
i wywiezli gdzies tam. Ale kuzynka zrobila awanture i za flaszke pies wrocil. Teraz ma jak w raju
Koty tez sa przybledy
Sa trzy, ale trzecia widzialam tylko chwile, siostra tego szarego Lucka, Lusia, bo Lucek sie z nia bawi w zapasy, ktorych Lusia sie boi panicznie, zreszta ona tez po przejsciach... Czarny kot to Behemot.
Trudno nie lubic takich kuzynek, nie?
Jest mi lzejTo co zostalo musialo zostac, zebym mogla do stroju koka zrobic
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 268 gości