Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:Na 19 do kardiologa jadę z mama. Ciśnienie dzis ma mniejsze ale szmery w sercu wykryła internista.
Mama jest osoba ktora o siebie mało dba. Tzn lubi ciezko jesc, chociaz jest szczupła. Pije słodkie napoje, wody nie uznaje. Pije 3 kawy dziennie, je białe pieczywo, używa wg mnie sporo soli.
Wczoraj nagadalam jej tak ze aż mi było głupio ze uczyłam ją jak ma sie żywic, ale bez tego ona zaniedba sie juz do konca i nawet lekarstwa jej nie pomogą.
Moli25 pisze:Na 19 do kardiologa jadę z mama. Ciśnienie dzis ma mniejsze ale szmery w sercu wykryła internista.
Mama jest osoba ktora o siebie mało dba. Tzn lubi ciezko jesc, chociaz jest szczupła. Pije słodkie napoje, wody nie uznaje. Pije 3 kawy dziennie, je białe pieczywo, używa wg mnie sporo soli.
Wczoraj nagadalam jej tak ze aż mi było głupio ze uczyłam ją jak ma sie żywic, ale bez tego ona zaniedba sie juz do konca i nawet lekarstwa jej nie pomogą.
Kotimont pisze:W moim życiu od pewnego czasu przewijają się tylko weterynarze
Moli25 pisze:Kotimont pisze:W moim życiu od pewnego czasu przewijają się tylko weterynarze
Na to mogłabym placic składkę miesięczna![]()
ChociaZ my po weterynarzach rzadko
Moli25 pisze:My mamy prywatna opiekę medyczna. Wszystko załatwione niemalże od reki. Kardiolog, RTG, na wtorek echo serca i EKG. Wyniki krwi ful beda we wtorek.
Z całym szacunkiem do NFZ ale powinni podłożyć pod nim bombę i wysadzić.
Człowiek płaci miesiecznie grube pieniadze a nie korzysta z tych przywijow NFZ bo poprostu brakło by cierpliwosci na czas oczekiwania.
Jestem za rozwiązaniem NFZ i leczeniem sie prywatnie.
Jak kiedys wejdzie to w zycie to chyba bede najszczęśliwsza osoba na ziemi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 21 gości