Taka moc popłynęła, że po zrzuceniu balastu Furkę zaczęło nosić po pokoju i wszędzie chciała wejść.
Trzeba się będzie umówić na jakiś kameralny sabat na Łysicy

Moderator: Estraven

Moli25 pisze:Listy Wasze sa piękne![]()
O kupal był!![]()
![]()
![]()
Wielka radość w domu

klaudiafj pisze:Super ze jest kupalz opowieści i doświadczeń wiem ze ten pierwszy kupal w nowym domu trzeba wymodlic - potem to już leci samo
klaudiafj pisze:Zamiast parafiny do mięsa można dodać łyżkę oleju jadalnego (ma wspaniałe właściwości tez dla skóry i sierści np rzepakowy) lub olej z łososia czy innych ryb. Ma takie samo działanie ale czasem koty nie chcą jeść, bo im nie smakuje czy nieodpowiednio pachnie a olej rzepakowy jest zazwyczaj obojętny kotom
klaudiafj pisze:My mamy sucha karmę Naturea - jest to świetna karma również potwierdziła to wetka, której kazałam czytać cały składale na.pewno ma drób
będę pamiętać i Was i poszukam czegoś
![]()
![]()
Czekam aktualnie na Trovet z królikiem i jagnięciną, a dziś Furka dostała rybnego Schesira 
gdybym zostawiła otwarte opakowanie 2 kg to na raz by zjadły chyba

klaudiafj pisze:Na Naturee mam kod promocyjnyposzukam i Ci prześle
.MałgosiaZ pisze:Suche karmy bez drobiu to np Acana Pacifica , Happy Cat La Cuisine Rabbit with Beef grain-free królik z wołowiną i ziemniakami.
Obydwie w małych opakowaniach (po 300-400g) na próbę czy będzie jadła możesz zamówić w animalia.pl , z płatnością przy odbiorze własnym w lecznicy na ul.Krypskiej . Wysiadasz tak jak do mnie , tylko idziesz przez kładkę na drugą stronę ulicy.
Przy dużej ilości surowego mięsa taka karma jest w zupełności wystarczająca to podjadania w ciągu dnia.
Aniu - pls pamiętaj aby mięsko było nie pierwszego a drugiego gatunku - z żyłkami , błonami , tłuszczykiem , chrząstkami itp , to wszystko jest budulcem .
Furka jadła w schronisku serce wołowe - kup kawałek i wypróbuj , jest na Szembeku w tym samym miejscu gdzie okrawki wołowe.
Teraz w Tesco jest promocja na wołowe tzw drobne - 12,99pln za kg . Sprawdzone przez moje koty nawet jak nie ma promocji.
MałgosiaZ pisze:Jak glut Furki ?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, katkop, Silverblue i 15 gości