Trzeba się poprawić jak nic!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KatS pisze:No i wymosciłam im półkę w szafce z książkami i dokumentami, bo mi ciągle spały na segregatorach i wszystko ofutrzały, więc się poddałam i mają tam podusię - najwyraźniej im to pasuje bo też tam często spią
KatS pisze:Z kolei Stella przeprosiła się z szafą i czasem w niej sypia, ale nie na żadnym z legowisk, które tam mają, a tylko i wyłącznie na mojej torbie na siłownię. Ugniotła ją sobie w gniazdko i tam chodzi spać
Emee pisze:KatS pisze:No i wymosciłam im półkę w szafce z książkami i dokumentami, bo mi ciągle spały na segregatorach i wszystko ofutrzały, więc się poddałam i mają tam podusię - najwyraźniej im to pasuje bo też tam często spiąKatS pisze:Z kolei Stella przeprosiła się z szafą i czasem w niej sypia, ale nie na żadnym z legowisk, które tam mają, a tylko i wyłącznie na mojej torbie na siłownię. Ugniotła ją sobie w gniazdko i tam chodzi spać
Dziwne stworzenia z tych kotów
Dlatego dobrze się z nimi dogaduję
PixieDixie pisze:o jeeeej... sliczne.... piekne widoki ... zgadzam sie 100% z Asia.
I ta pogoda o dziwo!!:D
Emee pisze:Mary![]()
![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze: PixieDixie pisze:
o jeeeej... sliczne.... piekne widoki ... zgadzam sie 100% z Asia.
I ta pogoda o dziwo!!:D
Nie mówi się "o dziwo", tylko "o dzieweczko innych obyczajów"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 172 gości